Новата връзка винаги ни зарежда с позитивизъм, изпълва ни с

...
Новата връзка винаги ни зарежда с позитивизъм, изпълва ни с
Коментари Харесай

5-те зодии с нова връзка през ЮЛИ

Новата връзка постоянно ни зарежда с позитивизъм, изпълва ни с ентусиазъм и ни кара да бъдем по-усмихнати. Новото начало от край време се асоциира с нещо красиво и зареждащо. През месец ЮЛИ три ще са зодиите, които ще започват с нова връзка.

Добрата вест за тях е, че ще открият сродната си душа и ще поднесат на сърцата си онази порция обич, от която те се нуждаят. Какво по-прекрасно от това?

Ето ги и късметлиите за месец ЮЛИ:

Дева

Девите ще се радват на един безоблачен и сантиментален ЮЛИ. За тях интервалът ще бъде същинска муза. Ще се усещат прелестно с индивида, който са срещнали и няма да желаят за момент да се разделят от него. Раните от предходната обич ще бъдат напълно заздравели и те нито за момент няма да се връщат обратно към предишното.

Много е евентуално през летния месец представителите на зодия Деви да решат да избързат и да преминат към по-задълбочена връзка, като това да живеят дружно или да обмислят подписване на брак.

Водолей

И Водолеят ще се радва на романтика и обич през топлите дни на ЮЛИ. Зодията ще срещне човек от предишното, който познава доста добре. Само за момент светът на Водолеите ще се преобърне с краката нагоре и тази вълнуваща зодия ще се почувства безпределно щастлива.

Старите усеща ще се преродят и още веднъж ще изплуват на повърхността. Красив ще бъде летният месец за зодията. Предстои им да тънат прегръдките на половинките си до ранни зори и да се усещат същински обичани и ценени.

Козирог

Козирозите, сходно на Водолея и Девите, също ще се радват на нова връзка. Те напълно инцидентно ще срещнат човек, в който ще се влюбят от пръв взор. Никога преди не са и предполагали, че сходно привличане може да е действително.

Рак
 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през ЮЛИ 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през ЮЛИ
Когато човек реши да поеме по нов път, той би трябвало първо да завърши с предишното, тъй че прегръдките му да са свободни за бъдещето. Не е...

Раците напълно скоро са завършили с връзка, само че това не им пречи да се впуснат в провокациите на живота. Представителите на зодията ще се отдадат на любовта през цялото лято. Те не възнамеряват никакви съществени обвързвания, само че от време на време нещата не зависят от нас.

Много е евентуално Раците напълно скоро да схванат, че ще стават родители. Каква прелестна вест?!

Овен

Овните не са от най-решителните хора, само че пък това лято са възнамерявали да съберат храброст и да стартират начисто. Те най-сетне ще се почувстват живи и изпълнени с готовност за живот. Ще имат незабравимо лято, а моментното привличане ще прерасне в постоянна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР