Новата връзка винаги ни зарежда с позитивизъм, изпълва ни с

Новата връзка винаги ни зарежда с позитивизъм, изпълва ни с ...

5-те зодии с нова връзка през ЮЛИ

Новата връзка винаги ни зарежда с позитивизъм, изпълва ни с вдъхновение и ни кара да бъдем по-усмихнати. Новото начало от край време се асоциира с нещо красиво и зареждащо. През месец ЮЛИ три ще са зодиите, които ще стартират с нова връзка.

Добрата новина за тях е, че ще открият сродната си душа и ще поднесат на сърцата си онази порция любов, от която те се нуждаят. Какво по-прекрасно от това?

Ето ги и късметлиите за месец ЮЛИ:

Дева

Девите ще се радват на един слънчев и романтичен ЮЛИ. За тях периодът ще бъде истинска муза. Ще се чувстват прекрасно с човека, който са срещнали и няма да искат за миг да се разделят от него. Раните от предишната любов ще бъдат изцяло заздравели и те нито за миг няма да се връщат назад към миналото.

Много е вероятно през летния месец представителите на зодия Деви да решат да избързат и да преминат към по-задълбочена връзка, като това да живеят заедно или да обмислят сключване на брак.

Водолей

И Водолеят ще се радва на романтика и любов през топлите дни на ЮЛИ. Зодията ще срещне човек от миналото, който познава много добре. Само за миг светът на Водолеите ще се преобърне с краката нагоре и тази вълнуваща зодия ще се почувства безкрайно щастлива.

Старите чувства ще се преродят и отново ще изплуват на повърхността. Красив ще бъде летният месец за зодията. Предстои им да тънат прегръдките на половинките си до ранни зори и да се чувстват истински обичани и ценени.

Козирог

Козирозите, подобно на Водолея и Девите, също ще се радват на нова връзка. Те съвсем случайно ще срещнат човек, в който ще се влюбят от пръв поглед. Никога преди не са и предполагали, че подобно привличане може да е реално.

Рак

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ЮЛИ 3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ЮЛИ
Когато човек реши да поеме по нов път, той трябва първо да приключи с миналото, така че прегръдките му да са свободни за бъдещето. Не е...

Раците съвсем скоро са приключили с връзка, но това не им пречи да се впуснат в предизвикателствата на живота. Представителите на зодията ще се отдадат на любовта през цялото лято. Те не планират никакви сериозни обвързвания, но понякога нещата не зависят от нас.

Много е вероятно Раците съвсем скоро да разберат, че ще стават родители. Каква прекрасна новина?!

Овен

Овните не са от най-решителните хора, но пък това лято са планирали да съберат смелост и да започнат начисто. Те най-накрая ще се почувстват живи и изпълнени с желание за живот. Ще имат незабравимо лято, а моментното привличане ще прерасне в стабилна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com