Новата визия на компанията изразява амбицията и стратегията на компанията

...
Новата визия на компанията изразява амбицията и стратегията на компанията
Коментари Харесай

Застрахователно дружество България промени името си на България Иншурънс

Новата визия на компанията показва упоритостта и тактиката на компанията да пораства във връзка с експертни благоприятни условия и осигурителен обсег в областта на общото обезпечаване

Застрахователно сдружение България промени името си на България Иншурънс. Промяната бе отразена в Търговския указател в края на юни. Така вписаното фирмено название на сдружението към този момент е " ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС " АД.
Решението за промяната на името в сходство с дълготрайната тактика за развиване на компанията бе взето на общо заседание на акционерите от 13 юни.
Новата марка България Иншурънс e въплъщение на всичко това, с което компанията се гордее за миналите 14 години: мощно локално наличие в областта на корпоративното здравно обезпечаване, професионализъм и експертиза в предлагането на висококачествени застрахователни артикули и услуги, опит и обичаи, акцентират от компанията.
България Иншурънс e относително млада компания на българския осигурителен пазар. Историята й стартира през 2004 година с основаването на здравноосигурително сдружение ЗОК " България Здраве ". В сходство с смяната в законодателството във връзка с здравноосигурителната активност в България през 2013 година компанията се преобразува в общозастрахователно сдружение " Застрахователно акционерно сдружение България " АД.
През 2016 година компанията започва развой за синхронизиране на активността си с режима на европейската директивата Платежоспособност II и мина прегледа за покритие на финансовото условие и последващите стрес тестванията.
По данни на Комисията за финансов контрол към февруари т.г. пазарният дял на компанията в здравното обезпечаване доближи до 29%. Реализиран е забележителен растеж в продажбите на Имуществени застраховки, застраховки Злополука и Помощ при пътешестване.

Новата визия на България Иншурънс показва упоритостта и тактиката на компанията да пораства във връзка с експертни благоприятни условия и осигурителен обсег в областта на общото обезпечаване, резистентен напредък, креативност и нововъведения. Компанията планува рационализация на визията и функционалността на корпоративния си уебсайт, както и насърчаване на нови функционалности на мобилното си приложение.

" Докато новото име и лого на България Иншурънс са последваща крачка в нашата история, ангажираността към всички, които ни се доверяват, остава неизменима. Промяната на марката няма да се отрази върху изискванията по договорите на нашите клиенти. Искаме да продължим с още по-голяма отдаденост да предоставяме потребни застрахователни решения на своите клиенти, както и по-широк диапазон услуги и експертиза. Ще се постараем да организираме процесите по този начин, че трансформацията на новата корпоративна еднаквост да стане съвсем незабелязано за клиентите ", ковентираха от управлението на България Иншурънс.

България Иншурънс има над 300 корпоративни клиенти и повече от 65 хиляди самостоятелни клиенти. По данни на Комисията за финансов контрол през 2017 година постигнатият пазарен дял на компанията в здравното обезпечаване е 22% и е осъществен премиен доход от над 14,5 благ. лв. по всички линии бизнес.

Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР