Новата социална мрежа на бившия президент на САЩ ще привлече

...
Новата социална мрежа на бившия президент на САЩ ще привлече
Коментари Харесай

Американски експерти: Социалната мрежа на Тръмп едва ли ще оцелее

Новата обществена мрежа на някогашния президент на Съединени американски щати ще притегли огромен интерес, само че може да срещне съществени усложнения в работата заради модериране на наличието. Такава е пронозата на американски специалисти, интервюирани от медиите, предава БГНЕС.

Доналд Тръмп разгласи стартирането на лична обществена мрежа " Truth Social ", откакто през януари беше блокиран от Twitter, Фейсбук и YouTube, които го упрекнаха, че посредством профилите си там е подбуждал своите поддръжници към експанзия преди нападението над Капитолия. Бившият президент желае " да се опълчи на тиранията на колосите на технологиите ", които " използваха едностранната си мощ, с цел да заглушат гласовете на несъгласието в Америка ", сподели той в изказване. Платформата ще бъде благосъстоятелност на новосформираната Trump MediaTechnology (TMTG), конструкция, която също ще дава и видео услуги.
 Тръмп: Бих убеждавал хората да се имунизират, не бих ги принуждавал Тръмп: Бих убеждавал хората да се имунизират, не бих ги принуждавал
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че в случай че към момента е бил на поста, е нямало да предпише имунизациите против ковид да бъдат з...

Според някогашния банкер и финансов анализатор Мартин Хътчинсън, Тръмп през днешния ден има доста почитатели, които желае да резервира. Експертът е сигурен, че новият план на някогашния президент ще провокира огромен интерес, само че може да не донесе на Тръмп стремежи резултат, в случай че е изправен пред тежка цензура в Съединени американски щати. „ Ако политическите упоритости на Джаред Кушнер, шурей на някогашния президент, са строго цензурирани, тогава нищо няма да работи и новата обществена мрежа няма да получи преимущество “, Каза Хътчинсън.

" Вярвам, че " тръмпизмът " ще оцелее, само че до 2024 година той ще се нуждае от нов водач. В идеалния случай мощно наличие в обществените мрежи ще донесе пари на Тръмп, ще усъвършенства имиджа му и ще поддържа новия водач ", сподели източникът. Подобна позиция споделя и професорът от Университета на Флорида Андрю Селепак, който учи въздействието на обществените мрежи. Според него обществената мрежа, основано от Тръмп, неизбежно ще притегли доста внимание, само че надали ще е жизнеспособна.

„ Трябва да разберете, че стартирането на компания за обществени медии от нулата е доста мъчно. Фейсбук е на 17 години, а LinkedIn е на към 20. Платформите, които използваме, преодоляха компликациите на растежа. Новите платформи са доста сложни за основаване като инфраструктура, да не приказваме за набиране на личен състав “, сподели Селепак. В същото време той акцентира, че наличието в обществените мрежи е извънредно належащо за политик като Тръмп, поради възможните му упоритости да взе участие в битката за президент през 2024 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР