Новата шведска система за почистване и подредба на пространството в

...
Новата шведска система за почистване и подредба на пространството в
Коментари Харесай

Новата шведска система Смърт на боклука ще въдвори ред в къщата Ви

Новата шведска система за разчистване и класификация на пространството в най-обикновена къща или апартамент взриви Интернет, написа Блиц.

``
реклама

Шведската система се назовава „ Смърт на боклука “, само че в действителност това е „ Раждането на реда “. Идеята е да не се пробвате да почистите къщата или жилището си, преди да сте почистили живота си от ненужни неща, мемоари и хора.

Факт е, че както постоянно се случва, домакините, когато стартират именитото пролетно разчистване и желаят да изхвърлят всичко, да се сблъскат със следните проблеми и нерешени въпроси:

" Не знам, може би брачният партньор ми към момента има потребност от това. "

" Това струваше много скъпо и, в случай че го изхвърля, значи, когато сме го купували сме си хвърлили парите напразно. "

" Обичам това нещо, само че е бодливо и неловко за носене, дано да си лежи поради цвета/копчетата. "

„ За мен тази движимост е нещо доста значимо, не желая да се отърва от нея. Може би таман тя основава уют и естетика в къщата. "

" Купихме това през една от най-хубавите години от живота ни,  няма да си скапвам спомените. "

„ Най-вероятно ще ми е потребно след година - две.

Всички предмети, попадащи под тези категории в шведската система, се назовават реликви и подлежат на неотложно заличаване и изхвърляне. 

Някои от тях може да се оставят до кофата за отпадък на улицата. Нека да послужат на хора, които имат парични проблеми сега. 

Останалите просто ги изхвърлете и се приберете вкъщи без да се обръщате обратно. Ако оставите някои неща, до момента в който „ намеря другар, на който може да ги дам “, значи още веднъж сте обречена на година живот в затрупано с натурии жилище. 

И по този начин, какво вършиме в петък вечер? 
Шведската система споделя: 8 седмици поред би трябвало да изваждате от вкъщи си по 1 кашон неща, които не са ви нужни. Например всеки петък или всяка неделя, както пожелаете. 

Ако домът ви е по-малък от 60 квадратни метра, може да вършиме това 6 седмици. 

В тези кашони обаче не се броят нещата, които непрекъснато изхвърляте (опаковки, хартия, останки от храни, консумативи).

И още един потребен и финален съвет: намерете 10-те най-стари движимости в жилището си и незабавно  изхвърлете половината от тях!/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР