Новата седмица ще ни изправи пред трудности и изпитания. Важно

...
Новата седмица ще ни изправи пред трудности и изпитания. Важно
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 19 – 25 ноември

Новата седмица ще ни изправи пред компликации и тествания. Важно е да не взимаме прочувствени решения и да бъдем непрекъснати в фантазиите си. Повече за това какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от Петя Георгиева.

Овен

Не всичко ще ви се получава от първия път, само че не трябва да се отказвате. Затрудненията ще са най-вече финансови. Запознайте се в детайли с разпоредбите преди да се захванете за каквото и да било, с цел да не се постанова да повтаряте едно и също нещо няколко пъти и да започнете да се съмнявате в себе си.

Не са изключени несъгласия сред поколенията. Родителите, децата ви и обичаният човек да поддържат разнообразни позиции на една и съща тематика. Търсете компромисно решение, с цел да не се стигне до разлъка.

Телец

В професионален проект не се чакат съществени усложнения, настроението ви ще е устойчиво. Ще разполагате с задоволително време за себе си и е желателно да го употребявате за спорт и всевъзможни процедури благоприятстващи здравословното ви положение. Помислете дали не е време да се откажете от нездравословните привички или да измененията метода на хранене, в случай че сте с наднормено тегло.

Личните и любовни връзки зависят напълно от вашето държание, тъй че избягвайте деянията напук и абсолютизъм.

Близнаци

Ще е мъчно да подредите програмата си още при започване на седмицата за целия интервал. Почти непрестанно около настоящата работа ще изникват и непредвидени задължения. Хубавото е, че множеството ще са свързани с приятни прекарвания, нови контакти и благоприятни условия за разширение на въздействието ви.

Неприятната част е, че с напредването на времето ще чувствате умората от ден на ден и повече. Не е изключено да има някаква смяна на работното място – нов сътрудник или нов началник. Не влагайте прекомерни очаквания, рано е да се радвате.

Рак

Подгответе се за изненади. Ще се случи нещо ново, обвързвано с професионалните ви отговорности, което ще ви принуди да измененията целите и да отложите някои настоящи задания за сметка на настоящи, надалеч по-перспективни. Ще имате опция да действате със размах, да демонстрирате професионализъм и да стабилизирате позициите си. Благодарение на резултатите от работата ви ще се постави завършек на спор сред две враждуващи групи.

Личните връзки може да са леко напрегнати вследствие на непотребната ви недоверчивост към обичания човек. Не задавайте няколко пъти един и същи въпрос и не се дръжте по този начин, че да вменявате възприятие за виновност на околните си. Дайте им опция да вземат решение проблемите си независимо.

Лъв

Ще се наложи да се справите с повече от един комплициран въпрос през тази седмица. Затрудненията ще са в разнообразни области. Като се стартира от прекомерно неразбираема професионална задача и се свърши с чисто житейски битов проблем. Разчитайте на персоналния си опит и способи, потвърдили успеваемостта си. Чуждите препоръки повече ще навредят, в сравнение с да оказват помощ, без значение че може да са дадени чистосърдечно.

Не залагайте на първото усещане от новите си познати. Ще се окаже лъжливо и подвеждащо. Не бързайте да се сближавате.

Дева

Ако безусловно държите да извършите някаква смяна, спомнете си, че новото е добре забравеното остаряло. Преценете резултата от дейностите си колкото е допустимо по-подробно и за колкото е допустимо по-дълъг интервал от време преди да предприемете каквото и да било. Възможно е да ви насочат много атрактивно делово предложение. Не разсъждавайте прекомерно дълго, в случай че финансовите условия ви устройват.

В персонален проект прекарванията ще са позитивни. Когато една врата се затваря, нормално се отварят други две. Ще прекратите връзка, само че и ще намерите нови фенове.

Везни

Леко сериозен ще е интервалът за вас. Ще попаднете в малко неуместна обстановка, макар желанието ви да сте в неутрална позиция. Някой ще се опита да ви упрекна в позволени неточности или подвеждащи изказвания. Не бързайте да се оправдавате и да „ губите почва под краката си “. Потърсете спомагателни причини, подкрепящи тезата ви.

Дайте публичност на полемиката, ще си спечелите последователи, с чиято помощ в последна сметка ще докажете правотата си. Островът на спокойствието ще е вкъщи. Там, с околните, ще се чувствате предпазени и обгрижени. Само не прекалявайте с претенциите.

Скорпион

Старайте се да се справяте с професионалните задания независимо, в случай че работата ви не е напълно екипна. Но даже да сте част от колектив отново е желателно да заложите на личните си способи на работа, които владеете добре и са потвърдили успеваемостта си.

Ще се наложи да намерите и усвоите настояща информация. Ползвайте няколко източника, сравнявайте и търсете спомагателни мнения. Колегите ще се пробват да въздействат на решенията ви.

Игнорирайте ги, само че внимателно. Личните връзки ще са тревожни заради прекомерните искания на обичания човек по отношение на вас или неоснователни прояви на ревнивост и съмнение.

Стрелец

Работата ще е прекомерно доста, а времето ви ще е лимитирано. Преценете още при започване на седмицата силите си обективно или разпределете дилемите с останалите членове на колектива, или поискайте това от шефа си. Най-трудно ще е да си осигурите нужните запаси, само че ще се справите, с помощта на рационалното си мислене и разнородни контакти. Наблюдавайте физическото си положение, не са изключени признаци на разболяване. Реагирайте неотложно.

Избягвайте дългите и пространни пояснения, в случай че се случат недоразумения с обичания човек. Няма да намерите задоволително решение, единствено ще се изтощите душевен и ще се изнервите в допълнение.

Козирог

Тревогите в фамилията ще са на напред във времето и ще ви е мъчно да се концентрирате задълбочено върху настоящата работа. Хубавото е, че професионалните отговорности ще са в границите на нормалното и няма да ви затруднят. Ще съумеете да се справите за по-кратко време, с цел да се занимаете и с битовите каузи вкъщи. Някой от околните ще има потребност от повече грижи от нормално.

Подхождайте прагматично, в случай че се постанова потърсете квалифицирано обслужване. Не е изключено да получите забавно предложение за присъединяване в спомагателен план. Поискайте пролонгация за отговора, с цел да се запознаете задълбочено с детайлностите откакто се справите с настоящите усложнения. Трябва да сте спокойни, с цел да прецените обективно опциите си.

Водолей

Още при започване на седмицата ще се убедите, че изказванието „ злото в никакъв случай не идва единствено “ не е измислено току-тъй. Ще се случат неприятности и вкъщи, и на работното място по едно и също време. Няма да са съдбовни, само че за известно време ще ви разтревожат и ще нарушат концентрацията ви. Намалете темпото и си изграждайте явен, само че спестовен график за всеки ден. Така ще можете, в случай че се наложи, да го измененията без да се стресирате.

Домашните паники ще са свързани с техническа повреда, а не с човешки фактор. Не се опитвайте да се справите независимо, ще влошите обстановката. Професионалните усложнения ще са свързани с липса на поръчителство или още веднъж с неработеща техника.

Приемете го откъм позитивната страна. Така ще имате опция да се върнете към към този момент довършени действия, да ги усъвършенствате или да внесете потребни корекции.

Риби

Каквото и да ви се случи не залагайте на първото усещане. Не бързайте нито да се ядосвате, нито да се радвате. Резултатът от всяка обстановка ще е много по-различен от догатките ви, а най-хубавото е, че в последна сметка всичко ще се взема решение във ваша изгода.

Имунната ви система е леко нестабилна. Избягвайте или най-малко намалете контактите. Преценявайте здравословното положение на събеседниците си, пазете отдалеченост и вземете превантивни ограничения. Възможни са недоразумения с обичания човек породени от вашата заплеснатост. Извинете се неотложно, с цел да си спестите неприятни последици.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР