Новата продуктовата линия кафе STARBUCKS за приготвяне у дома влиза

...
Новата продуктовата линия кафе STARBUCKS за приготвяне у дома влиза
Коментари Харесай

Нестле пуска на пазара сериякафе STARBUCKS за приготвяне у дома

Новата продуктовата линия кафе STARBUCKS за подготвяне вкъщи влиза и на българския пазар. Тя включва 8 типа капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO, три от които са за късо кафе, два за дълго кафе (Американо) и три за кафе специалитети – Капучино, Лате Макиато и Карамел Макиато, както и три бленда кафе зърна, а също и три бленда мляно кафе. Продуктите от серията са с присъщите за STARBUCKS три степени на изпичане – ярко, приблизително и мрачно изпичане. Един от тях носи името кръстен на първия магазин на STARBUCKS в Pike Place Market в Сиатъл, а точно – кафе зърна STARBUCKS PIKE PLACE® ROAST.

Серията кафе STARBUCKS за подготвяне вкъщи ще бъде стартирана от Нестле България АД, откакто през 2018 година NESTLÉ и STARBUCKS договориха своето световно кафе партньорство, в границите на което водещият производител на храни и питиета закупи правата да предлага на пазара в световен мащаб продуктите от тази серия.

Лансирането стартира през септмеври с капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO, а от ноември в магазините ще се появят и брендовете кафе зърна и мляно кафе. Серията ще се предлага и онлайн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР