Новата придобивка на Барселона Антоан Гризман даде първата си пресконференция

...
Новата придобивка на Барселона Антоан Гризман даде първата си пресконференция
Коментари Харесай

Гризман: Ще говоря на терена

Новата облага на Барселона Антоан Гризман даде първата си конференция като състезател на каталунския отбор, откакто малко по-рано получи фланелка с номер 17. “Барса за мен е едно ново предизвикателство. Ще се опитам да надскоча себе си, да изляза от зоната си на комфорт и да се боря за място. Ще се опитам да печеля купата, Купата на краля и Шампионската лига - трофея, който ми липсва”, съобщи нападателят на “синьо-червените”.

Запитан какво се е трансформирало от отхвърли му да премине в Барса преди година до решението за трансфер това лято, Гризи отговори: “Първо, тъй като фамилията ми трябваше да се реалокира, имах щерка в учебно заведение, жена ми беше добре там, аз също. Не бях подготвен за тази крачка. Тази година беше различно”.

“Винаги е мъчно да напуснеш своя дом, там, където се чувстваш доста удобно, където е фамилията ти. Беше мъчно. Имам единствено думи на възторженостти и почитание към Атлетико. Мисля, че дадох всичко от себе си на терена, не изпитвам никакъв срам”, показа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР