Новата песен на Поли Генова – – завладя най-известния музикален

...
Новата песен на Поли Генова – – завладя най-известния музикален
Коментари Харесай

Хитът на Поли Генова „How we end up“ с пробив в MTV

Новата ария на Поли Генова – – завладя най-известния музикален ТВ канал в света МTV и към този момент се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето завоюва българската аудитория, то набира все по-голяма известност и измежду задграничните фенове.

Само месец след излизането на сингъла той към този момент е измежду трите най-слушани български песни в родния ефир. „ How we end up ” бързо зае челни позиции във водещите музикални чартове у нас, измежду които първо място в класацията „ Българските 5 “ на радио и телевизия City, както и второ място в „ Нашите 10 “ на БГ Радио. Все повече почитатели се включват и в TikTok предизвикването, което Поли насочи в обществените си мрежи, и споделят видеа със лични тълкования на танца от клипа на „ How we end up ”.

„ Изключително съм щастлива, че новата ми ария е на върха на множеството български ранглисти! Надявам се, че „ How we end up “ ще продължава да носи прелестни летни мемоари още дълго време освен на българските си фенове, само че към този момент и по целия свят, с помощта на MTV. За мен е извънреден триумф, че видеото на песента проби точно там. Този план е основан от необикновен екип и съм сигурна, че занапред ще покорява още върхове. “, съобщи Поли Генова.

Официалната премиера на „ How we end up “ беше в средата на юли. Парчето е основано от световноизвестни експерти. Музиката е дело на naBBoo, който е извънредно сполучлив композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от надарената изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с шлагера си „ So Far Away “ дружно с David Guetta и Martin Garrix.

„ How we end up “ е пилотният сингъл към новия албум на Поли – „ Твоя “, чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както към този момент издавани песни, по този начин и нови части, в това число и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други задгранични реализатори. Албумът „ Твоя “ може да бъде открит във всички музикални платформи и в огромните бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР