Новата обаятелна и много красива синоптичка в ефира на Наова телевизия направи ...

Новата обаятелна и много красива синоптичка в ефира на Наова телевизия направи

ВИДЕО Новата екзотична синоптичка на Нова телевизия с взривен дебют на екран

Новата обаятелна и доста красива  синоптичка  в ефира на Наова телевизия направи взривен дебют, който може да бъде счетен за сполучлив .

Екзотичната красавица  Стефани Обадяру , която медията недавна назначи, към този момент има изява в ефир. Тази заран тя се появи в обран и настоятелен черен гащеризон, закачливо гарниран от леопардово коланче.

Видимо в първия си работлив ден Стефани бе извънредно тормозена от заставането си пред камера и на моменти се запъваше и правеше повече паузи от нужното , само че пък поднасяше прогнозата с голяма усмивка, обещавайки на всички слънце.

Накрая на „ Здравей, България “ Виктор Николаев разпита новото попълнение по какъв начин й се е сторил първият работлив ден, а Обадяру призна, че е била много тормозена , само че всичко и харесва.

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру към този момент се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си фантазия .

Другата ѝ огромна цел била малкия екран и към този момент е в авоара ѝ. Екзотичната си хубост дължи на микс от гени – майка българка и татко нигериец.

Източник: novinite.bg