Новата наредба за нискоемисионни зони на Столична община вече влезе

...
Новата наредба за нискоемисионни зони на Столична община вече влезе
Коментари Харесай

Логистична компания предлага еко-решения за бизнеса в София и големите градове

Новата разпоредба за нискоемисионни зони на Столична община към този момент влезе в действие. До 28 февруари 2023 година колите с категория Евро 1 и Евро 2 нямат право да влизат в центъра на града като санкциите за нарушителите са от 50 до 500 лева Решението е първата стъпка в ограничението на нездравословните излъчвания от превоза в София, само че основава провокации за представителите на бизнеса, които би трябвало да обновят автопарка си.

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Българската компания към този момент предлага решения за превоз, които изпреварват множеството екологични регулации. " Логистиката с нула нездравословни излъчвания не е просто съвременно решение или въпрос на избор. Само след две години кислородната винетка ще е реалност. А също така редица начинания, свързани със Зелената договорка на процедура стопират разпространяването на колите с мотори с вътрешно горене ", декларира изпълнителният шеф на GreenPoint Цветанка Фратева.
 Снимка 598199
Източник:

Услугите на компанията спесяват разноски на бизнесмените, които нямат опция да обновят автопарка си и не желаят да бъдат глобявани, изпълнявайки ежедневни действия. Те дават опция на бизнесите да се пренастроят бързо даже и в обстановка, в която чакат новите си, нискоемисионни транспортни средства.

Флотилията на GreenPoint Logistics разполага с първите за България коли Volkswagen e-Crafter Kasten. Превозните средства имат 10.7 м3 размер на товарната зона и могат да транспортират товари до 1200 кг.

Сред позитивите за бизнеса е и спазването на ясни периоди за доставка на товари. " Това би трябвало да е стандарт за всяка логистична компания, само че при превоза с нулеви излъчвания основава редица провокации, свързани със зареждането на колите. Ние сме построили нужната инфраструктура и притежаваме опита в потреблението на електрически транспортни средства, което подсигурява съблюдаване на периодите на клиентите ни ", отбелязва още Цветанка Фратева.
 Снимка 598200
Източник:

GreenPoint Logistics предлага облекчена връзка на клиентите си - те могат да получат готово предложение за превоз още след попълване на контактната форма на уеб страницата на компанията. Услугите на компанията са налични освен в столицата, само че и в Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Велико Търново.

" Вярваме, че услугите на GreenPoint Logistics са без аналог в страната - освен поради автомобилния парк, изпреварващ задаващите се регулации, поради експертизата и положителното отношение на екипа ни, само че и поради обстоятелството, че сме зелени открай докрай, употребявайки съхранената от слънчевата ни централа сила за бърз заряд на колите си. Ние даваме глътка въздух освен на природата, само че и на бизнеса ", отбелязва още Фратева.

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,,,. 
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР