Новата Mercedes-Benz Wallbox станция зарежда електрическите автомобили и плъг-ин хибридите

...
Новата Mercedes-Benz Wallbox станция зарежда електрическите автомобили и плъг-ин хибридите
Коментари Харесай

Новата Mercedes-Benz Wallbox станция зарежда автомобила дистанционно

Новата Mercedes-Benz Wallbox станция зарежда електрическите коли и плъг-ин хибридите бързо, интелигентно и комфортно. Максималната зарядна мощност на устройството е до 22 kW. С него интелигентната електрическа система става действителност. Потребителите могат да свържат зарядната станция с интернет посредством кабел или посредством Wi Fi, като по този начин те ще имат опция комфортно да я ръководят с приложението Mercedes me на своя смарт телефон, без значение от това къде се намират. Така те ще могат да управляват отдалечено процеса по зареждане на своето транспортно средство.

С помощта на интегрирания електромер в Mercedes-Benz Wallbox пък ще имат опция да ревизират зареденото електричество досега, както и да създадат повсеместен обзор на процеса. С новата Mercedes-Benz Wallbox станция ще може да се наблюдават и разноските за зареждане. Като отбрана от неоторизирано потребление, Mercedes-Benz Wallbox ще може да се задейства или заключи посредством приложението Mercedes me или посредством RFID карта.
`Новата

Новата зарядна станция също по този начин ще има техническата опция в бъдеще да се актуализира отдалечено, по въздуха (over-the-air). По този метод към нея ще могат да бъдат добавяни в допълнение още потребни функционалности, като достъп с RFID или пък интелигентна интеграция с енергийната мрежа на клиента.

Устройството следва дизайна на колите от електрическатата гама Mercedes-EQ, като е извънредно издръжливо и интуитивно. Зарядната станция управлява процеса по зареждане, приспособява мощността и доставя до 22 kW. Това води до доста по-кратко време за зареждане спрямо това на контакт за битови потребности. Mercedes-Benz Wallbox ще бъде показана и на българския пазар след месец април 2022 година
`Новата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР