Новата коалиция „Воля – българските родолюбци” е създадена, за да

...
Новата коалиция „Воля – българските родолюбци” е създадена, за да
Коментари Харесай

Марешки за новата коалиция: В листите за евровота трябва да има познати лица

Новата коалиция „ Воля – българските родолюбци” е основана, с цел да отбрани ползите на всеки един жител. Така разяснява в предаването " Лице в лице " зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки присъединяване в новото обединяване на лица, които са по-вляво.

Партията на Марешки разгласи в Народното събрание, че ще взе участие на европейските избори в коалиция. Начело на общата листа ще е водачът на „ Воля”.
Марешки потегля към евровота със земеделците на Спас Панчев и партията на Касим Дал Съюз на демократичните сили няма да взе участие в обединяването
„ В обединението има хора, които са по-вляво от центъра, както и аграрни представители. Земеделците имат място в посланичество във властта. Те са там, тъй като главното е ползата на българските жители и на страната преди партийния и частния интерес”, разяснява още Марешки.

Той изясни, че концепцията му е единствено водачи да бъдат в листата, с цел да бъдат познати лица и да покажат какви хора би трябвало да вземат участие интензивно в ръководството. Според него партията има много почтени фрагменти и който и да отиде в европарламента, ще бъде единствено от изгода за народа.
Йордан Цонев: Комисията за поданството няма да издава присъди Целите ни не се припокриват с тези на следствието и прокуратурата, акцентира ръководителят на парламентарната комисия
Бизнесменът и политик разяснява думите на Йордан Цонев от Движение за права и свободи за схемите с поданство.

" Година преди Движение за права и свободи да внесат настояването за основаването на комисия, която да проверява далаверите с продажбата на българско поданство, от „ Воля” сигнализирахме за този проблем ", съобщи Марешки.

Той е безапелационен, че ще не престават да търсят истината и ще потвърдят, че вицепремиерът Красимир Каракачанов е „ архитектът” на тази скица.

„ Не желая да е той, желаеме да имаме почтени вицепремиери, само че неговият заместител споделя, че той е архитектът на тази незаконна скица, а Каракачанов не го съди, изказванието остава във въздуха, не желаеме да се окаже нарушител, само че в случай че е, би трябвало да излезе от властта”, сподели водачът на „ Воля”.

Марешки предвижда, че държавното управление ще изкара цялостния си мандат. Той добави, че положителните планове на огромния съдружен сътрудник се поддържат от „ Воля” - като парите за обучение и за Автомагистрала „ Хемус”. Но ние няма да подкрепим безсмислено предоставяне на пари за бойни самолети, разяснява още Марешки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР