Новата карта улеснява потребителите, като пести време и пари в

...
Новата карта улеснява потребителите, като пести време и пари в
Коментари Харесай

Варненци също имат възможност да се възползват от новата безплатна карта на EasyPay

 Новата карта улеснява потребителите, като пести време и пари в актуалната обстановка. Картата може да бъде получена гратис, няма такси за поддръжка, нито за заплащания в търговски обекти. Потребителите имат по две безвъзмездни тегления на банкомат месечно,  като получават и сметка (IBAN), с обезпечената сигурност на компанията. Картата може да бъде издадена във всички лични офиси на EasyPay за няколко минути.

Така клиентите могат да получават заплати, пенсии, компенсации от Национален осигурителен институт и други приходи по картата без усложнения и усложнения. Те могат да ревизират придвижванията и наличностите по сметката във Viber или в каса на EasyPay. Зареждането с нови средства става също в касите на EasyPay, през ePay.bg  , посредством общоприет банков или паричен превод по сметката.

Картите се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна скица с бранд Bcard.

“Решихме да разработим нов артикул за хората, които подхождат с оптималната грижа към средствата си. Вярваме, че сходна карта, която се издава единствено за няколко минути гратис, без такса поддръжка, с високо равнище на сигурност, е настоящо и практично решение за потребителите. В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многочислените ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесечно заплащат своите сметки в нашите  >
Като артикул без такса поддръжка, картата е подобаваща за разнообразните потребности на физически лица и дребните бизнеси. Тя е положително решение за хората, които се нуждаят от бърза и лесна регистрация в бюрото по труда. Могат да се получават освен заплати, а също и възнаграждения, компенсации от Национален осигурителен институт, наеми и други типове приходи, без да се губят част от парите. Картата от EasyPay е преференциален вид и за възрастните хора – пенсионери, които елементарно и несъмнено могат да я употребяват за преводи на пенсиите си, без да се редят на опашки. За студентите е опция да получават парични преводи от страната или чужбина от техните близки. Родителите на деца в тийнейджърска възраст ще бъдат спокойни да лимитират и наблюдават преведените парични средства и да сигнализират при положение на загуба или кражба.

За повече информация за локациите, от които можете да вземете безплатната карта: https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР