Новата италианска национална авиокомпания ITA Airways продължава да разширява международната

...
Новата италианска национална авиокомпания ITA Airways продължава да разширява международната
Коментари Харесай

ITA Airways обяви, че е започнала полети до България

Новата италианска национална самолетна компания ITA Airways продължава да уголемява интернационалната си мрежа, като пуска пряк полет от Рим Фиумичино до интернационално летище София.

Новата връзка ще се извършва с Airbus A319, с три седмични честоти всяка сряда, петък и неделя от 2 октомври 2022 година, с политане от летище Фиумичино в Рим в 09:50 ч. и идване на интернационално летище София в 12,40 ч. локално време. Полетът от София е в 13:30 ч. и каца в Рим Фиумичино в 14:25 ч.
-->
С новия си пряк полет ITA Airways се уголемява в Източна Европа. Италия е един от най-силните търговски сътрудници на България, като новата директна линия ще усъвършенства икономическия, комерсиалния и културния продан сред двете страни.

Фокусът на самолетната компания е за увеличение на интернационалните дестинации, както върху бизнес пътуванията, по този начин и тези за туризъм, като в същото време ускорява дейностите за съгласуваност в чужбина към разнообразни междуконтинентални пазари, по-специално потоците сред България и Аржентина, Бразилия, Индия и Северна Америка (и обратно), които ще се обслужват напълно от ITA Airways.

Всички нови полети на ITA Airways могат да бъдат закупени на или посредством контактния център на компанията, туристическите организации и билетните каси на летището.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР