Новата интерактивна платформа ще включва сигнали за въздушни нападения, карти

...
Новата интерактивна платформа ще включва сигнали за въздушни нападения, карти
Коментари Харесай

Утре стартира нов информационен сайт за текущата ситуация в Украйна

Новата интерактивна платформа ще включва сигнали за въздушни набези, карти на убежищата, зоните на въоръжени спорове и настоящите конфликти, както и информация за развалена инфраструктура и настоящ Wi-Fi.

Сайтът, с централа в Израел, е основан по модела на израелската система за предизвестие Red Alert и е продължение на плана Ukraine Siren Alerts (UASA), който работи от март в Twitter, Фейсбук и Telegram, а от на следващия ден ще работи като независим уеб-адрес.

„ От началото на този план си слагам за цел да оказвам помощ на хората да останат в сигурност и да бъдат осведомени “, споделя създателят на UASA Бернард Мьордлер. Проектът ще събире на едно място всички данни от украински общини, които подават информация посредством Telegram, посредством лични уеб страници или посредством сметки в обществените медии.

В новия уебсайт тези функционалности ще се актуализират „ онлайн ”. Потребителите ще могат и да се абонират за вести по имейл или SMS за настоящите военни дейности в интересуващия...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР