Новата идентичност на глобалната компания, водена от откриватели, още повече

...
Новата идентичност на глобалната компания, водена от откриватели, още повече
Коментари Харесай

Ангажиране на медиите в България

Новата еднаквост на световната компания, водена от откриватели, още повече укрепва задачата ѝ да дава решенията за потребителско преживяване на водещите международни марки със своя екип от 170 хиляди чиновници.

" Сайтел груп [Sitel Group]® ", един от най-големите снабдители на артикули и решения за потребителско преживяване в света, разгласи публично, че се трансформира във " Фаундевър [Foundever]™ ". След придобиването на Sykes Enterprises, Inc. (SYKES) през 2021 година групата затвърди мястото си измежду трите най-големи снабдители на потребителско преживяване в света. Ребрандирането на " Фаундевър™ " отразява уговорката на компанията към нововъведенията, динамичността и даването на най-хубавото потребителско преживяване в класа си.

" Нашият отрасъл се промени напълно, откогато основахме тази компания преди 30 години, сподели Лоран Уберти, президент, основен изпълнителен шеф и съосновател на " Фаундевър™ ". Това, което в предишното беше ръчно и локално, в този момент е най-вече цифрово и световно. При все това, потребителско преживяване остава в основата на общуването сред хора. В продължение на повече от три десетилетия се стремим да вкарваме нововъведения и да се приспособяваме към времената, като в същото време в нашите решения поддържаме подчертана ориентировка към индивида. Горд съм да кажа, че сполучливо се разраснахме от дребен стартъп до световна компания, която всеки ден организира над 9 милиона потребителски диалога и дава скъпа информация от тях в поддръжка на клиентите ни по пътя им към цифровата промяна. Стартирането на " Фаундевър™ " е късмет да се върнем към корените си в бизнес отношение и да опростим потребителско преживяване за марките, на които оказваме помощ. "

 Ангажиране на медиите в България

Съчетаването на световната мощ с чевръст, утвърден предприемачески дух разрешава на " Фаундевър™ " да пораства и да разполага с цифрово ноу-хау, с цел да подкрепя водещите международни марки в създаването на най-хубавите тактики за потребителско преживяване в класа си за своите клиенти. С поддръжка на повече от 60 езика и с офиси в 45 страни Фаундевър има в действителност световен обсег и доходи от 4 милиарда $. Със 170 хиляди чиновници по целия свят компанията има опция да обслужва над 750 марки в Европа, Северна и Южна Америка, Азиатско-тихоокеанския район и Африка.

" Превръщайки се във " Фаундевър™ " отгръщаме нова страница, с което имаме опция да надградим полезностите на компанията, отстоявани от десетилетия ", сподели Оливие Камино, създател на Global COO и съосновател на " Фаундевър™ ". " Потребителското търсене се трансформира и марките би трябвало да могат да оферират потребителско преживяване по-бързо и при увеличаваща се трудност. Откакто основахме тази компания, не преставаме да се развиваме и променяме, с цел да отговорим на актуалните потребности, намирайки салдото сред индивида и технологиите. Тъй като знаем, че връзките сред чиновниците оказват въздействие върху отношението им към клиентите, поддържаме корпоративна просвета на разнообразие и приобщаване, като сътворяваме среда, която оказва помощ на нашето семейство във " Фаундевър " освен да реализира задачите си, само че и да ги надскочи. "

 Оливие Камино - създател на Global COO и съосновател на Фаундевър
Оливие Камино - създател на Global COO и съосновател на Фаундевър

Новата марка акцентира хубавичко основа на експертния опит, върху която е градена компанията. Макар непрестанно да се развива, организацията през днешния ден отстоява същите правила, на които е учредена, поддържайки същото равнище на любознание и пристрастеност. " Found " (англ. открит - бел. прев.) показва непрекъснатото ни любознание да търсим нововъведения за основаване на обосновани решения, а " ever " (англ. вечно - бел. прев.) разкрива гъвкавостта и устрема ни непрестанно да се приспособяваме към изменящите се потребности на пазара и клиентите.
Ребрандираната компания продължава да предлага същите висококачествени решения за потребителско преживяване, с които са известни " Сайтел груп " и SYKES, като се развива, интегрирайки нови решения и най-съвременни технологии, разбори и персонализирани решения за потребителско преживяване, предопределени да отговорят на потребностите на днешните марки. Когато се създават решения за клиентите, екипът на " Фаундевър " се ангажира да учи, създава и интегрира такива решения, с които да се подсигурява, че дават отговор на характерните потребности на клиента, в това число запознаване с съответните култури, полезности и оперативни модели на човешко равнище за справяне с единствени по рода си бизнес провокации.

С надълбоко вкоренени полезности като творчество, отдаденост и отношение, " Фаундевър™ " предлага редица висококачествени услуги, в това число обслужване на клиенти, оптимизация на работни процеси, продажби и задържане на клиенти, както и създаване на тактики и проекти, потребителско преживяване по голям брой канали, организация на работния развой, самообслужване и ботове, разбори и изкуствен интелект, потребителско преживяване в обществените мрежи, Web3, както и самообразование и развиване. Решенията на " Фаундевър™ " за потребителско преживяване го улесняват и форсират цифровата промяна посредством съчетаване на задълбочени експертни знания и разбор на данни за оптимизация на интервенциите. Компанията също по този начин дава приоритет на услуги като продажби и задържане на клиенти, техническа поддръжка, бек офис поддръжка, събиране на вземания, посредством създаване на доверие и в безвредна среда, за обезпечаване на цялостна поддръжка на клиентите.
Новият уебсайт на компанията е.

" Фаундевър™ " в България
" Фаундевър™ " участва в България от 2006 година и има 1300 чиновници, работещи на повече от 32 езика за клиенти в областта на финансовите услуги, туризма, хотелиерството и ресторантьорството, технологиите, потребителската електроника, търговията на дребно, електронната търговия и телекомуникациите.
Компанията се управлява от Бенедита Миранда, която съобщи следното във връзка старта: " Развълнувана съм с екипа в България и в нашия многоезичен район да отгърнем нова страница. Новото ни име, " Фаундевър™ ", акцентира хубавичко основа на опита, върху които е построена нашата компания. Макар непрестанно да се развива, организацията отстоява същите правила, на които е учредена, запазвайки същото равнище на любознание и пристрастеност. Вече като " Фаундевър™ " ще продължим да предлагаме същите висококачествени решения за потребителско преживяване, с които са известни " Сайтел груп " и SYKES, като се развиваме в израз на уговорката на компанията към нововъведенията, динамичността и най-хубавата услуга в класа си. "

 Бенедита Миранда - шеф на
Бенедита Миранда - шеф на " Фаундевър " България

" Фаундевър™ " е международен водач в областта на потребителско преживяване. Със 170 хиляди сътрудници по целия свят, това е екипът, който стои зад най-хубавите преживявания за повече от 750 от водещите международни и предпочитано цифрови марки. Нейните новаторски решения, технологии и опит в потребителско преживяване имат за цел оказване на поддръжка за оперативните потребности на нейните клиенти и за предложение на безпроблемно преживяване на клиентите във значимите за тях моменти.

С провеждането на над 9 милиона диалози с клиенти на повече от 60 езика в 45 страни всеки ден, " Фаундевър™ " съчетава световната мощ и мащаб с гъвкавия, предприемачески метод на откривателска просвета, което разрешава на компании от всевъзможен мащаб и отрасъл да трансформират потребителско си преживяване.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР