Новата графична карта на AMD стъпва на архитектура Vega GPUПрофесионалната

...
Новата графична карта на AMD стъпва на архитектура Vega GPUПрофесионалната
Коментари Харесай

Radeon Pro WX 8200 дава върхова производителност за под $1000

Новата графична карта на AMD стъпва на архитектура Vega GPU

Професионалната графична карта Radeon Pro WX 8200 е създадена по 14-нм FinFET софтуерен развой

AMD разгласи високопроизводително допълнение към гамата Radeon Pro WX видеокарти за работни станции. Новата графична карта AMD Radeon Pro WX 8200 предлага най-високата продуктивност за под 1000 щатски $ за визуализация в действително време, виртуална действителност (VR) и фотореалистично рендериране.

Radeon Pro WX 8200 разрешава на изобретателните консуматори да ускорят дизайна и рендерирането. Това е карта за дизайн, мултимедия и забавление, архитектура, инженерно планиране и строителство на всички стадии от създаването на съответните артикули.

Базирана на Vega GPU архитектура и създадена по 14-нм FinFET софтуерен развой, картата Radeon Pro WX 8200 предлага нужната продуктивност за работа с все по-големи и комплицирани модели за визуализация. Планираните сертификации включват най-популярните приложения като Adobe CC, Dassault Systemes SolidWorks, Autodesk 3ds Max, Revit и други

Графичната карта разполага с усъвършенствани характерности за професионално потребление:

Графичната карта  Radeon Pro WX 8200 разполага и с обособен AMD Secure Processor, предопределен да сътвори виртуален „ предпазен свят ” на графичния процесор. В AMD Secure Processor се пускат IP-чувствителни задания, които охраняват обработката и съхранението на чувствителни данни и приложения. Той пази също целостта и поверителността на основни източници като потребителския интерфейс и ресурсите на доставчика на услуги.

Radeon Pro WX 8200 към този момент е налична за предварителни поръчки от Newegg и ще се предлага от ритейлърите от началото на септември с целесъобразна последна цена $999. Картата ще бъде комплектована с Radeon Pro Software for Enterprise Driver и 3-годишна лимитирана гаранция (опционална 7-годишна лимитирана гаранция за ритейл версиите).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР