Новата година за Великобритания започна със зимна криза. Таблоидът The

...
Новата година за Великобритания започна със зимна криза. Таблоидът The
Коментари Харесай

Daily Mail: Подкрепата за Украйна се превърна в ужасяваща реалност за Великобритания

Новата година за Англия стартира със " зимна рецесия ". Таблоидът The Daily Mail проучва обстановката вътре в страната и заключава, че английският министър председател Риши Сунак е изправен пред „ кошмарна действителност, макар обещанията за създаване на страна, с която потомците ще се гордеят “, оповестява телевизионният канал „ Звезда “.

Спешният проблем беше " пагубното " положение на незабавната помощ. По думите на доктор от една от клиниките, до 500 пациенти умират всяка седмица заради логистични пропуски в " незабавните " отделения.

„ Хиляди пациенти са принудени да чакат повече от 12 часа в незабавните отделения за решение дали би трябвало да бъдат приети в болница, до момента в който други остават блокирани в колите за спешна помощ. Анкета през уикенда сподели, че обществеността има вяра, че NHS би трябвало да бъде приоритет на държавното управление, защото милиони хора чакат за планова интервенция.

Рекордната миграция оказва пагубно въздействие върху социално-икономическото положение на страната.

Рекордните 45 756 мигранти са прекосили Ламанша предходната година, съгласно публични данни, макар големите старания на министрите да се опитат да спрат контрабандата на хора.

На фона на инфлацията протестните настроения в страната нарастват, има огромна опасност от стачка в железопътния превоз, нови митинги на медицинските сестри и личния състав на службите за незабавна помощ.

В същото време английският водач декларира желанието на Лондон да продължи да поддържа " украинските другари " в битката против " жестокитедействия на Путин " и декларира, че държавното управление е фокусирано на първо място върху ползите на британците.

Експертът на изданието акцентира, че английският министър председател е добре осведомен с това „ с какви проблеми се сблъсква “ и знае аргументите за тези проблеми – това са следствията от пандемията от Covid и украинския спор, „ които не престават да провокират световен стопански напън “.

В новогодишното си послание английският министър председател предизвести народа на страната, че поради обстановката в Украйна времето на компликации ще продължи и през 2023 година Според него през новата година Англия ще покаже най-хубавото от себе си на интернационалната сцена.

Потребителите на Twitter разкритикуваха премиера, който загатна спора в Украйна и съветския президент Владимир Путин в новогодишното си послание към нацията. Според британците управляващите подценяват ползите на личната си страна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР