Новата екипировка изцяло е на елитния бранд Nike. Официалният екип

...
Новата екипировка изцяло е на елитния бранд Nike. Официалният екип
Коментари Харесай

С атрактивна фотосесия Етър представи новите си екипи

Новата екипировка напълно е на елитния бранд Nike. Официалният екип е в обичайния лилав цвят с логото на Етър и на спонсора Winbet.

Първият авариен екип за мачовете е напълно в бяло, а доста забавен е третият авариен екип за мачовете – напълно в черно със златиста емблема на „ Етър “ и логото на спонсора. Футболистите получиха и екипировка за свободното време, за пътуванията за мачовете, подготвителни екипи, спортни екипи и така нататък

Вратарските екипи са в алено и в жълто.

Феновете на към този момент могат да се снабдят с безусловно всеки от истинските продукти – както с всяка от игровите фланелки, по този начин и с тези за свободното време, подготвителните, с спортните екипи и спортните горнища, сакове и други

Както към този момент съобщихме, всичко това става факт след стартиралото съдействие със SPORT DEPOT - поредна самодейност на компанията в поддръжка на българския спорт и на спортните клубове в страната.

В магазина на SPORT DEPOT в Mall Велико Търново ще има оборудван „ Фен корнер “, който ще предлага всички продукти на клуба. От края на юли оборудването на „ “ ще бъде във всеки магазин на SPORT DEPOT в страната “, съобщи ръководителят на УС на Деян Куздов.

Вече може да поръчвате новата екипировка на „ Етър “ онлайн на https://etarshop.com/, а от края на седмицата ще я откриете и в магазин SPORT DEPOT Велико Търново и почитател магазина на клуба!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР