Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган

...
Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Тайните на Хари и Меган излязоха в биографична книга

Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган Маркъл е към този момент на пазара. Книгата включва роман за живота на двойката като част от кралското семейство и е основана да провокира доста неодобрение зад дворцовите стени, като предлага голямо количество детайлности по какъв начин се стигна до решението им да се откажат от купите и отговорностите си към монархията.

Книгата се споделя „ Да намериш независимост “ и е написана от публицистите Омид Скоби и Каролин Дюранд. И двамата са кралски кореспонденти. Двойката твърди, че не е била интервюирана за книгата и не е взела участие. Интервюирани са 100 души, близки до Меган и Хари, в това число другари и помощници.

Книгата е голям шлагер измежду почитателите на семейство. Тя публично се продава от вторник – 11 август, само че английските таблоиди към този момент са издали редица фрагменти от нея, които дават визия какво можем да чакаме. Има детайлности за спречкванията сред принцовете Уилям и Хари, „ неуместни моменти “ сред Кейт и Меган и общи проблеми с кралската институция като цяло.

Авторите допускат, че е имало неприятности от рано, казвайки, че Хари усеща, че някои чиновници на двореца " просто не харесват Меган и няма да спрат пред нищо, с цел да затруднят живота й ".

Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи, тъй като била безотговорна и се държала непрофесионално още на втората си вечер на работа. Първоначално двойката не искаше помощ с развъждането на сина си. Те трансформираха мнението си след заминаването на майката на Меган в Америка. Семейството обаче не останало предостатъчно от първата служителка.

Принц Хари подозирал, че чиновниците на брат му преднамерено опитвали да го злепоставят и изкарат черната овца, с цел да може по-големият брат да изпъкне пред обществото. Друг източник твърди, че принц Хари бил смутен от многото отрицателна и лъжлива информация в медиите.

„ Имаше моменти, в които той смяташе, че хората, работещи с брат му, са посочили нещата по този начин, че Уилям да наподобява по-добре, даже това да значи да очернят Хари ”, разкрива източникът.

Докато мнозина имаха вяра, че решението им да се откажат от купите идва от Меган, книгата твърди, че Хари в действителност е бил движещата мощ. В книгата се твърди също, че Меган и Хари са се сгодили месеци преди да кажат, че са го създали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР