Новата българска комедия Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев

...
Новата българска комедия Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев
Коментари Харесай

Новият български филм „Като за последно“ се завърта в кината в цялата страна навръх рождения ден на Мария Бакалова

Новата българска комедия „ Като за последно “ на режисьора Ивайло Пенчев („ Летовници “, „ Корави старчета “) потегля от през днешния ден на огромен екран. По случайност, това съответствува с рождения ден на Мария Бакалова, която играе централна роля във кино лентата.
Премиерата събра звездите на кино лентата Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Любен Чаталов, Кирил Кавадарков, Свежен Младенов.
 Новият български филм „ Като за последно “ с Васил Банов и Мария Бакалова потегля по кината от 4-ти юни Новият български филм „ Като за последно “ с Васил Банов и Мария Бакалова потегля по кината от 4-ти юни
Новата българска комедия „ Като за последно “ на режисьора Ивайло Пенчев („ Летовници “, „ Корави старчета&ldq...
„ Ами доста прекрасен филм! Смях се, плаках, радвах се, ядосвах се… Чуден! Watch it ! ”, написа в своя Instagram профил актрисата Неда Спасова , която беше измежду гостите на премиерата.
Седмица преди премиерата на кино лентата, излезе и . Текстът е на Александър Петров , създател на доста от най-любимите български песни („ Оставаме “ от „ Оркестър без име “, „ Любовта, без която не можем “, „ Жулиета “ и др.), а музиката на Георги Стрезов .

Режисьорът Ивайло Пенчев още веднъж ни придвижва на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и с обич. „ Като за последно “ споделя за възрастен, богат и прочут публицист (Васил Банов), който предлага непредвидена помощ на младо момиче, изпаднало в неволя (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредност от комично-драматични събития, неуместни прекарвания. Пенчев не изневерява на стила си и още веднъж предлага на фена трогателен сюжет на фона на живописни естествени фрагменти, снимани от оператора Георги Челебиев. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.
,,.
 Режисьорът Ивайло Пенчев за Мария Бакалова: Очаквам и номинация за Оскар (ВИДЕО) Режисьорът Ивайло Пенчев за Мария Бакалова: Очаквам и номинация за " Оскар " (ВИДЕО)
„ Мария се оправя ослепително. Изключително амбициозна, само че и доста готова. Аз съм доста благополучен, че тя съумя да пробие на подобен ви...





 Режисьорът Ивайло Пенчев: Киното не е на ниска цена, с цел да стане прекрасен филм трябват пари (ВИДЕО) Режисьорът Ивайло Пенчев: Киното не е на ниска цена, с цел да стане прекрасен филм трябват пари (ВИДЕО)
Най-новият филм на режисьора Ивайло Пенчев „ Като за последно “ ще бъде показан на 25-тото издание на „ София Филм Фе...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР