Новакът във Втора лига Янтра 2019 изказа благодарности към един

...
Новакът във Втора лига Янтра 2019 изказа благодарности към един
Коментари Харесай

Бивш вратар направи дарение на Янтра 2019

Новакът във Втора лига Янтра 2019 изрече благодарности към един от огромните вратари, артикули на локалната школа Руси Петков.

Живеещият от дълги години в Германия младеж на Чардафон изпрати специфичен подарък за вратарите на Янтра (Габрово) - пет топки и 10 комплекта ръкавици.
 Янтра стартира контролите с победа
Янтра стартира контролите с победа

Следващата инспекция на Янтра е на 24 юни

Роденият на 21 юни 1976 година Руси е младеж на Чардафон, като дебютът си в професионалния футбол прави точно в Габрово. Преминава през Шумен, преди през сезон 1996/1997 да се озова на стадион " Българска войска ". Тръгнал по стъпките на своя по-голям брат Петко, Руси също става първенец и притежател на Купата на България.

След престоя в " Борисовата градина ", Петков играе в столичните Септември и Славия, преди през 2006 да се насочи към Германия. В идващите години вратарят играе във Втора Бундеслига с Ерцгебирге Ауе и в Трета лига с Огерсхайм.
 Янтра притегли юношата на Левски Ивайло Иванов
Янтра притегли младеж на Левски

" Идвам, с цел да оказа помощ с каквото мога на тима "

В Германия започва и треньорската си кариера - първо като ментор на вратарите в Ерцгебирге Ауе и Карл Цайс Йена, а в следствие и като асистент и старши-треньор на Хоенщайн-Ернщал.

" Искрени благодарности към един от " Ковачите на популярност " за огромния жест към родния си клуб! ", написаха от Янтра.
 Янтра не можа да победи Локомотив (ГО) в контрола в Габрово
Янтра не можа да победи Локомотив (ГО) в контрола в Габрово

Владислав Мисяк вкара гола за домакините
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР