Споразуменоето е договорено на среща във Виена между кмета на София

...
Споразуменоето е договорено на среща във Виена между кмета на София
Коментари Харесай

Подписват споразумение за бизнес сътрудничество между София и Виена

Споразуменоето е контрактувано на среща във Виена между кмета на София Йорданка Фандъкова и кмета на Виена Михаел Лудвиг. Документът ще бъде подписан през днешния ден, написа Столица.бг

Споразумението е контрактувано сред Столичната организация за вложения и Виенската бизнес организация (Vienna Business Agency) и ще бъде подписано от изпълнителните им директори – Герхард Хирци, ръководещ шеф на Виенската бизнес организация и Владимир Данаилов, изпълнителен шеф на Столичната общинска организация за приватизация и вложения. Договорът за съдействие има за цел да улесни бизнес връзките сред двата града.

В същото време във Виена се организира събитието „ 25 часа във Виена “, към което ще се причислят дванадесет български компании от секторите Финанси и Биотехнологии и Науки за живота (Biotech & Life Science). Днес и на следващия ден серията от бизнес срещи ще има за цел да запознае българските компании с бизнес средата във Виена, да им помогне да открият контакти с локалните сътрудници и да обсъдят благоприятни условия за съдействие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР