Новакът в Първа футболна лига ЦСКА 1948 официално представи Красимир

...
Новакът в Първа футболна лига ЦСКА 1948 официално представи Красимир
Коментари Харесай

Красимир Балъков е новият треньор на ЦСКА 1948

Новакът в Първа футболна лига ЦСКА 1948 публично показа Красимир Балъков като треньор на тима за идващите три години. 

" Искам да благодаря на ЦСКА 1948, че се обърна към мен. Имахме много диалози. Това е един нов, млад, перспективен тим който желае да се интегрира по най-хубавия метод в елитната група. Този план ме заинтересува извънредно доста. Има доста спекулации към името ЦСКА и няма да приказвам на тази тематика. Аз съм треньор на ЦСКА 1948 и само ме интересува този тим да се развива. Засега ще разчитаме единствено на този кадър, с който разполагаме. Искаме да притеглим един футболист, който е българин, името няма да ви го споделям ", съобщи някогашният народен селекционер Балъков, представен от БНР. 

" Назначението на Красимир Балъков е следващата стъпка към задачите, които сме си сложили през последните четири години ", сподели шефът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.  

Относно Мартин Камбуров, който реализира съглашение да играе в клуба от идващия сезон, наставникът разяснява: " Качествата му са ясни. Той е един от най-големите голаджии в българското състезание. Надявам се да усъвършенства върха по голове на Петър Жеков, тъй като го заслужава ". 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР