Новакът в efbet Лига излиза днес от 20,45 часа на

...
Новакът в efbet Лига излиза днес от 20,45 часа на
Коментари Харесай

Царско село излиза за спасението срещу Черно море

Новакът в efbet Лига излиза през днешния ден от 20,45 часа на личния си стадион срещ Черно море в дуел от група А на втората осмица, като при триумф или тъждество ще си подсигурява оцеляването в елита.

Преди това ще се изиграе другият мач от групата сред Етър и изпадналия Витоша Бистрица и " царете " ще знаят от какъв резултат имат потребност. В момента Царско село заема второто място в групата и в случай че го удържи, с изключение на спасението, ще си обезпечи и присъединяване в баражите за 7-10 позиция и вероятно за Лига Европа с представител от първата шестица.

Загуба на Царско село и победа за Етър е най-лошият сюжет за тима на Любослав Пенев, защото " болярите " имат преимущество в директните дуели.На линия за Царско село ще бъде вторият вратар Михаил Иванов, а дуелът пропуща крилото Антонио Георгиев, който е със строшен нос.

В състава на Черно море пък се завръща Родриго Енрике, който има осем асистенции през сезона, както и вратарят Миорад Митрович. Извън групата на треньора Илиан Илиев останаха Дани Кики и Жордао Кардосо.

Вероятни сформира:
Царско село: Пласид, Гьонов, Родригес, Кавдански, Марков, Бахамбула, Ната, Андерсон, Иванов, Минчев, Будинов.
Черно море: Дичевски, Панов, Хантакиас, Димов, Попов, Панайотов, Андраде, Курьор, Родриго, Ил. Илиев-младши, Иса.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Царско село 21:00предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР