Новак е Спартак на новия свят, който не толерира несправедливостта,

...
Новак е Спартак на новия свят, който не толерира несправедливостта,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Новак е Спартак на новия свят, който не толерира лицемерието

" Новак е Спартак на новия свят, който не толерира несправедливостта, колониализма и лицемерието, а се бори за тъждество сред всички хора на планетата, без значение от цвета на тяхната кожа, без значение в кой Бог имат вяра и какъв брой пари имат ".

Това съобщи бащата на Новак Джокович - Сърджан, пред сръбския " Телеграф " в часовете на покачващо се напрежение към. След като лидерът в международната класация няколко часа е бил държан на летището в Мелбърн, визата му беше анулирана. Последните изказвания са, че негови юристи пробват да доведат до поврат в решението.

" От този миг Новак се трансформира в знак и във лидер на международния свят, света на бедните и онеправданите страни и нации. Моят наследник Новак Джокович сподели, че дребна, само че героична страна като Сърбия, може да има най-хубавия тенисист и състезател на всички времена и тази истина повече не може да бъде крита. "

" Новак сподели, че всяка цел може да бъде реализирана, в случай че човек има своите фантазии и тази фантазия е споделяна от милиарди хора и деца, които го гледат. Богатият свят може да не допусне Ноле повече да играе тенис, само че тогава ще покаже същинското си лице и тогава ще стартира доста по-сериозна игра ", добави бащата на Джокович.

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем в началото получи позволение да взе участие в Australian Open посредством здравно изключение и по този метод да избегне условието да бъде имунизиран против ковид. Това докара вълна от реакции в Австралия и в света на тениса.

В тематиката се включи и президентът на Сърбия Александър Вучич, който съобщи в сряда вечерта, че е приказвал с Джокович и го е уверил, че Сърбия го поддръжка. " Казах на нашия Новак, че цяла Сърбия е с него и че нашите управляващи вземат всички ограничения, с цел да спрат издевателството на най-хубавия тенисист в света в най-кратък период. В сходство с всички правила на интернационалното обществено право Сърбия ще се бори за Новак Джокович, за правдивост и истина. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР