Новак Джокович се надяваше да участва на тазгодишния Australian Open

...
Новак Джокович се надяваше да участва на тазгодишния Australian Open
Коментари Харесай

Джокович сдържано честити на шампионите от Australian Open ’22


Новак Джокович се надяваше да взе участие на тазгодишния Australian Open и да преследва своята 21-ва купа от Големия шлем, само че бе депортиран, а през днешния ден Рафаел Надал покори достижението, към което сърбина се бе прецелил.

Матадора завоюва трофея след петсетов героичен конфликт против Даниил Медведев, откакто изоставаше с два сета и 2-3 0-40 в третия.

Световният №1 честити на своя огромен противник, само че с доста обран звук и в коментар под поздравленията си към дамските финалисти:

„Тази година на Australian Open се игра приказен тенис и финалите бяха изключителни. Поздравления на Ашли Барти за прелестното показване вкъщи и на Даниел Колинс за неописуемия шампионат,“ стартира той в истинската си обява в Twitter, след което продължи в мненията:

„Честито на Рафаел Надал за 21-вата купа от Големия шлем. Изумително достижение. Винаги демонстрира впечатляващ борбен дух, който и този път надви,“ към което добави „поздравления“ на испански.

„Медведев остави всичко на корта и игра със пристрастеност и увереност, която към този момент би трябвало да стартираме да чакаме от него.“
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР