Новак Джокович призна, че обмисля да събере Голямата четворка на

...
Новак Джокович призна, че обмисля да събере Голямата четворка на
Коментари Харесай

Отборът на Голямата четворка? Джокович ще реши за Laver Cup след Уимбълдън


Новак Джокович призна, че обмисля да събере Голямата четворка на идния Laver Cup през септември. Демонстративният шампионат ще се организира в Лондон, като в Отбор „Европа“ към този момент са налични Федерер, Надал и Мъри.

Основаната от Маестрото конкуренция опълчва европейски тенисисти против техни сътрудници от останалия свят, като през годините сме виждали двойкови мачове с присъединяване на тандемите Надал/Федерер и Джокович/Федерер.

Нито веднъж до момента обаче не са взели участие по едно и също време повече от двама от Голямата четворка. Възможността всички да се съберат дружно през 2022 е изцяло действителна:

„Възможно е,“ сподели Ноле. „Агентът ми поддържа връзка с екипа на Laver Cup. Разбрали сме се, че ще вземем решение след края на Уимбълдън.“

„Laver Cup е единственият шампионат, на който всички тези огромни противници – Голямата тройка, Голямата четворка, могат да се съберат в един тим. Много е друго и вълнуващо за нас играчите, само че и за почитателите по света. „02 Arena“ е позната зала за мен и за останалите тенисисти. От повече от 10 години играем там финалите на ATP. Би било наслаждение да играя там,“ добави още той.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР