Новак Джокович отново в игра! Сръбският тенисист се завърна на

...
Новак Джокович отново в игра! Сръбският тенисист се завърна на
Коментари Харесай

Джокович се завърна на корта с победа


Новак Джокович още веднъж в игра! Сръбският тенисист се завърна на корта с безапелационна победа. Той завоюва с 2:0 сета (6:3, 6:3) против италианеца Лоренцо Мусети за час и 15 минути в среща от шампионата в Дубай (Обединени арабски емирства) с награден фонд 2.8 млн. $. Водачът в международната класация стигна до триумфа с ранен пробив и в двата сета.

Джокович не беше играл в формален мач от близо три месеца поради сагата в Австралия през януари. Тогава бе депортиран от страната след гръмък скандал поради имунизационния му статус дни преди старта на Australian Open.

Днес Ноле не сподели съмнения против Мусети, само че беше прочувствен при част от разиграванията. Имаше и поддръжка от трибуните, където бе.

Джокович преследва шести успех в Дубай след тези през 2009, 2010, 2011, 2013 и 2020 година Купата обаче няма да бъде задоволителна и той ще отстъпи лидерската си позиция в ранкинга, в случай че Даниил Медведев завоюва конкуренцията в Акапулко (Мексико).

Сред главните съперници на Джокович в Дубай е някогашният №1 в света Анди Мъри (Великобритания), който стартира присъединяване си с измъчена победа с 2:1 сета (6:7(4), 6:3, 7:5) против квалификанта Кристофър О'Конъл (Австралия) за над 2 часа и 50 минути на корта.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР