Новак Джокович обяви, че няма да обжалва решението на Федералния

...
Новак Джокович обяви, че няма да обжалва решението на Федералния
Коментари Харесай

Джокович: Разочарован съм от решението на съда, няма да обжалвам

Новак Джокович разгласи, че няма да апелира решението на Федералния съд в Австралия, който удостовери решението за отменяне на неговата виза, и направи изказване, оповестява Българска телеграфна агенция.
Снимка: Агенция Франс Прес, списък
 
"Искам да направя малко изказване, с цел да изпращам решението на съда по-рано през днешния ден. Сега ще си взема малко време да си умря и събера, преди да направя спомагателни мнения.
Разочарован съм от решението на съда, да не почете моята молба за преразглеждане на решението на Министъра да анулира моята виза, което значи, че не мога да остана в Австралия и не мога да играя на Откритото състезание. Уважавам решението на съда и ще спомагам на съответните управляващи в процеса на моето тръгване от страната.
Не ми е прелестно, че целият фокус беше върху мен през последната седмица и половина. Надявам се в този момент всички да се фокусираме върху играта и шампионата. Искам да пожелая на всички играчи, публични лица, чиновници, доброволци и почитатели всичко най-хубаво за шампионата. 
Не на последно място желая да благодаря и на моите семейство, другари, тим, поддръжници, почитатели и сръбски приятели за непрестанната поддръжка. Вие бяхте необикновен източник на мощ за мен ", съобщи в своето послание Новак Джокович.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР