Новак Джокович научи важни новини от своите спонсори след скандала

...
Новак Джокович научи важни новини от своите спонсори след скандала
Коментари Харесай

СЛЕД СКАНДАЛА: Ето какво ще се случи с Джокович и спонсорите му

Новак Джокович научи значими вести от своите спонсори след абсурда с депортирането му от Мелбърн. Докато тенисист №1 в света водеше борба за присъединяване на " Аустрелиън Оупън " от началото на месеца, в западните медии се появиха информации, че Джокера ще бъде зарязан от своите спонсори и той ще претърпи доста огромни финансови загуби.

Според изчисленията те щяха бъдат над 30 милиона евро. Като причина беше посочено, че фирмите не желаят да бъдат свързвани с човек, който се опълчва против общоприетите правила свързани с ограничението на COVID-19.

Сега обаче излиза наяве, че множеството мастити спонсори на Ноле остават с него, макар че сезонът за 34-годишния сърбин продължава да бъде под въпрос. Все повече шампионати афишират, че се изисква наложителна имунизация против ковид от тенисистите.
свързани новини5696преди 9 часа
Авторитетното издание " Фобрс " е изпратило питане до всички компании, свързани договорно с тенисиста. Към момента изрично решение не е взела единствено една компания, на която Джокович се явява рекламно лице. Това е производител на спортна екипировка.

" Възможно най-скоро ще извършен диалози с Новак Джокович, с цел да обсъдим своето съдействие след случилото се в Австралия ", обявха от компанията.

Другите два огромни спонсори на сръбския тенисист наподобява резервират поддръжката си към носителя на 20 трофеи от Големия шлем.

" Новак Джокович самичък носи отговорност за постъпките си. Не ние можем да се ангажираме с неговите персонални решения. Ще продължим партньорството си с тенисист №1 в света ", разясняват от " Юбло " пред авторитетното издание.

През предходната година Новак Джокович е спечелил 34,5 милиона $, което съгласно " Форбс " го подрежда на 46-о място в класацията на най-добре платените спортисти, написа " Гонг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР