Новак Джокович научи големи новини от своите спонсори след скандала

...
Новак Джокович научи големи новини от своите спонсори след скандала
Коментари Харесай

Спонсори на Джокович се чудят дали да не му резнат златното кранче

Новак Джокович научи огромни вести от своите спонсори след абсурда с депортирането му от Мелбърн. Докато тенисист №1 в света водеше борба за присъединяване на Australian Open от началото на месеца, в западните медии се появиха информации, че Джокера ще бъде зарязан от своите спонсори и той ще претърпи доста огромни финансови загуби.

Според изчисленията те щяха бъдат над 30 милиона евро. Като причина беше посочено, че фирмите не желаят да бъдат свързвани с човек, който се опълчва против общоприетите правила свързани с ограничението на COVID-19.

Сега обаче излиза наяве, че множеството мастити спонсори на Ноле остават с него, макар че сезонът за 34-годишния сърбин продължава да бъде под въпрос. Все повече шампионати афишират, че се изисква наложителна имунизация против ковид от тенисистите.

Авторитетното издание „ Фобрс “ е изпратило питане до всички компании, свързани договорно с тенисиста. Към момента категорично дефинитивно решение не е взела единствено една компания, на която Джокович се явява рекламно лице. Това е производителят на спортна екипировка „ Лакост “.

„ Възможно най-скоро ще извършен диалози с Новак Джокович , с цел да обсъдим своето съдействие след случилото се в Австралия “, разгласи френският производител.

Другите два огромни спонсори на сръбския тенисист наподобява резервират поддръжката си към носителя на 20 трофеи от Големия шлем. Такова удостоверение „ Фобрс “ е получил от австрийската „ Райфайзен Банк “, както и от швейцарския производител на първокласни часовници „ Hublot “.

Новак Джокович самичък носи отговорност за постъпките си. Не ние можем да се ангажираме с неговите персонални решения. Ще продължим партньорството си с тенисист №1 в света “, разясняват от „ Юбло “ пред авторитетното издание.

Някои по-малки спонсори на Джокера не са изпратили своите отговори на „ Форбс “. Това са „ Asics “, „ Head “, „ Lemero “, „ NetJets “, „ Peugeot “ и „ Ultimate Software Group “.

През предходната година Новак Джокович е спечелил 34,5 милиона $, което съгласно „ Форбс “ го подрежда на 46-о място в класацията на най-добре платените спортисти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР