Новак Джокович изигра много силен мач от началото на сезона

...
Новак Джокович изигра много силен мач от началото на сезона
Коментари Харесай

Джокович: Доволен съм как играх срещу Григор

 Новак Джокович изхвърли Григор Димитров от Куинс  Григор: Очевидно не съм в оптимално положение
Новак Джокович изигра доста мощен мач от началото на сезона и в профил родната звезда Григор Димитров от шампионата от сериите ATP 500 " Куинс ". Сърбинът показа, че продължава да натрупа убеденост и изясни каква е философията му по пътя към завръщане на върха.

" Нуждая се от такива мачове и такива победи, с цел да натрупвам убеденост. Доволен съм по какъв начин играх, усъвършенствам се и това е положителен знак. Много съм признателен на хората за поддръжката, тъй като те са една от най-големите аргументи, поради които не преставам да играя.

Трябва време, с цел да мога в по-продължителен интервал да мога да играя на високо равнище. За мен беше разочароващо след интервенцията да знам на какво съм кадърен, само че да не мога да го покажа с играта си.



Изигравах прелестен мач, само че след това не успявах да го повторя. Но подобен е животът. Опитвам се да виждам на нещата от друга вероятност, да виждам огромната картина.

Щастливец съм, че съм игра на толкоз високо равнище и съм имал толкоз доста триумфи. В този въртоп от триумф всичко се случва автоматизирано, не мислиш прекомерно доста. Трябва ли обаче още веднъж да изградиш това, лишава време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР