Новак Джокович и Андрей Рубльов ще бъдат двамата най-високо поставени

...
Новак Джокович и Андрей Рубльов ще бъдат двамата най-високо поставени
Коментари Харесай

Джокович и Рубльов оглавяват схемата в Баня Лука


Новак Джокович и Андрей Рубльов ще бъдат двамата най-високо сложени играчи на ATP 250 шампионата в Баня Лука. Това стана ясно след публикуването на листата с участници. Надпреварата ще се организира от 17 до 23 април.

Такава бе обстановката и на миналогодишното издание на шампионата, което се организира в Белград под името Serbia Open. Тогава двамата стигнаха до финала, където руснакът се наложи с 6-2, 6-7(4), 6-0.

За Джокович това ще бъде втори шампионат от сезона на клей. Сърбинът към този момент разгласи, че в случай че не бъде позволен до присъединяване в Индиън Уелс и Маями, както се случи, ще се завърне на корта за Мастърса в Монте Карло (9-16 април). След Баня Лука международният №2 ще се изяви на ATP 1000 конкуренциите в Мадрид и Рим, преди да се насочи към Париж за Ролан Гарос.

Трети и четвърти в схемата в Баня Лука са надлежно Борна Чорич и Миомир Кецманович, а другите четирима топ сложени са Талон Грийкспор, Ришар Гаске, Иржи Лехечка и Бенжамен Бонзи. Сред участниците са още Стан Вавринка, Федерико Кория, Алекс Молчан и Ласло Джере.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Cafe: Кой ще спре Алкарас?
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР