Нова звездна любовна двойка изненадващо се зароди в Холивуд. Две

...
Нова звездна любовна двойка изненадващо се зароди в Холивуд. Две
Коментари Харесай

Новата холивудска двойка: Заедно ли са Деми Мур и Джон Траво...

Нова звездна любовна двойка изненадващо се зароди в Холивуд. Две звезди, които се познават от години, наподобява имат връзка, пишат американските медии. Това са Деми Мур и Джон Траволта, и се приказва, че някогашният брачен партньор на Деми, Брус Уилис, е причина за това да са дружно.

Деми не крие, че желае да бъде по-млада през последните няколко години и по тази причина беше омъжена за Аштън Къчър. Тя прекарваше време с Мартин Хендерсън, Хари Мортън, Джон Фридър и хипотетично с Ник Джонас, който в този момент е женен.

Изглежда, че в този момент Деми в този момент е решила да се хвърли в обятията на собствен сътрудник, с който се познават от десетилетия. Медиите оповестиха, че двамата с Джон прекарват от ден на ден време дружно, а това се удостовери и от сервитьорка в ресторант във Флорида, където са били видени за последно дружно, написа dariknews.bg.

" Седяха на маса в ъгъла, осветена единствено от свещи. Изглеждаше доста сантиментално, от самото начало се смееха и се държаха за ръце ", разкри тя.

Наскоро Траволта признал, че е подготвен за нова обич, а Брус Уилис го насърчил да се обади на някогашната му брачна половинка. Джон беше женен в продължение на 28 години за Кели Престън, която умря преди година след двугодишна борба с рака на гърдата.

Деми пък претърпя доста мъчно раздялата с Аштън, който я размени с по-младата Мила Кунис.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР