Нова тв В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и

...
Нова тв
В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и
Коментари Харесай

Журналистка съсипа Тити Папазов в ефир: Защо правиш такива простотии?

 Нова тв " В живота няма идеален човек. Аз имам уязвимост и това е ръководството на автомобила. Не желая да карам като гневен, просто ми идва от вътрешната страна ".  Това съобщи баскетболният треньор Константин Папазов в предаването " Карай напряко ".  

Той беше санкциониран, откакто беше сниман да минава на червен светофар на кръстовище в София.

" Ти си летящ обект, обаче бе засечен. Защо правиш такива простотии ", попита непосредствено водещата Диана Найденова. " Избери маршрут, по който да няма доста светофари, с цел да не стане някоя пакост. Видях те по какъв начин летеше по бул. " Черни връх " на червен светофар. Ами, в случай че някое дете беше изскочило на пътя. Искам да не се усмихваш, до момента в който ми отговаряш на този въпрос, само че и не плачи ", подхвана го известната журналистка.

" Сега няма мощ, която да ме накара да мина на алено ", съобщи Папазов.

" Този, който ме снима в нарушение, с цел да бъде стимулиран да го направи още веднъж, а аз да бъда стимулиран да не го върша повече, ще го наградя тъкмо с толкоз, колкото е глобата ", разгласи баскетболният треньор и акционер на Левски.

Папазов разгласи, че този месец ще е решителен за бъдещето на " сините " и дефинира сумата, която е нужна за оцеляването на футболния клуб: " Трябват ни 5 милиона лв.. Без тях Левски няма да оцелее. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР