Нова трагедия разтърси световния спорт със смъртта на младо момиче.

...
Нова трагедия разтърси световния спорт със смъртта на младо момиче.
Коментари Харесай

Красива шампионска издъхна на пистата

Нова покруса раздруса международния спорт със гибелта на младо момиче. 25-годишна лекоатлетка от съветския град Тамбов издъхна ненадейно от остра сърдечна непълнота по време на подготовка. Трагичният случай покосил Маргарита Плавунова край Моршанск, където момичето е било на отмора с баба си, разкри треньорът й Елена Мелникова.

Плавунова е била първенец в редица локални надпревари, като даже неотдавна печели бронзов орден от мощно съревнование. След това лекоатлетиката решила да си направи къса отмора от спорта, само че траяла да поддържа форма.



На 19 август хубавицата излязла за постоянния си утринен крос, без да се натоварва съществено. Безжизненото й тяло е било намерено на улицата от инцидентен минувач.

При идването на колата за спешна помощ, докторите единствено установили гибелта й. Оказало се, че момичето е умряло от сърдечен удар.

Приятелите на Маргарита, както и нейният треньор са безапелационни, че тя в никакъв случай не е имала здравословни проблеми и недоволства.

" Имаше сериозна връзка и проекти за бъдещето си. Беше дружелюбна и радостно момиче, което постоянно е готово да помогне ", разяснява другарка на умрялата.

Близки на лекоатлетката оповестиха в обществените мрежи набиране на средства за нейното заравяне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР