Нова телевизия взе решение да изгони скандалния рапър Ванко 1

...
Нова телевизия взе решение да изгони скандалния рапър Ванко 1
Коментари Харесай

Нова изгони Ванко 1 заради Гардиън

Нова телевизия взе решение да изгони скандалния рапър Ванко 1 от къщата на Вип Брадър. Цялата сцена с прилошаването на изпълнителя е била режисирана.

Както е известно той напусна къщата под предлог, че му е прилошало. Оказва се, че цялото това прилошаване е безспорна неистина и продуцентите на предаването са взели решение да изгонят някогашния пандизчия.

Решението е взето след обява на авторитетния английски вестник Гардиън, който съществено оплюва Нова телевизия за решението си да вкара в къщата Ванко 1.

Британските сътрудници недоумяват по какъв начин може потвърден търговец на жени-робини да бъде представян като известна персона и да бъде част от едно от най-популярните телевизионни излъчвания в света.

Както е известно Ванко 1 беше наказан на 12 години затвор през 2003 година за трафик на дами и деца. Срещу присъединяване на скандалния рапър във Вип къщата се оповестиха голям брой хора и организации.

Женското съдружие Не си сама даже изпрати доста остро отворено писмо до медиите по отношение на поканата за присъединяване във Вип брат на Ванко 1.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР