Нова телевизия грозно излъга за изказване на социалиста Христо Проданов

...
Нова телевизия грозно излъга за изказване на социалиста Христо Проданов
Коментари Харесай

Нова тв грозно манипулира думите на Христо Проданов


Нова телевизия грозно излъга за изявление на социалиста Христо Проданов в утринния блок на медията. Въпреки че думите са записани във видео от живото присъединяване и могат да се чуят в уеб страницата на малкия екран, в материала от предаването се прави грозна операция, освен това в заглавие. От Нова тв цитират, че Проданов е споделил по какъв начин „ би трябвало да има грозно прогонване “ на фрагментите на предходната власт. Всъщност някогашният народен представител от Българска социалистическа партия споделя тъкмо противоположното и то в отговор на въпрос на Виктор Николаев дали би трябвало да има прогонване и чистка във властта. „ Не, не, грозно прогонване не би трябвало да има, само че би трябвало да има експерти, които да върнат държавността “, са точните думите на Христо Проданов.

" Нормално е всяко ново държавно управление да подсигури екипа, с който ще работи. Все отново би трябвало да работиш с хора, на които имаш доверие, а не против които си се борил “, споделя още социалистът.

Относно състава на служебното държавно управление, Проданов акцентира, че всички министри са експерти в своята област. Той обаче счита, че упованията към тях не трябва да са големи, защото мандатът е прекомерно къс, както и " тъй като нямат пари за промени ".

" Ако изборите са почтени и няма платен избор, от ГЕРБ ще изпаднат 150 хиляди гласа. Не считам, че ще бъдат първи ", разяснява още социалистът бъдещите избори на 11 юли.

" На 4 април се обадих на един от шефовете на полицията, с цел да кажа, че в едно село в Ломско се купуват гласове. Не беше направено нищо. В края на деня там имаше два гласа за Българска социалистическа партия и 400 гласа за ГЕРБ. Става дума за полицията в Монтана. Шефовете на полицията осъществяваха подобен чадър. Ясно е, че това се случваше на всички места ", сподели още Проданов пред Нова тв.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР