Нова порция ексклузивни срещи очаква зрителите на култовото предаване Код

...
Нова порция ексклузивни срещи очаква зрителите на култовото предаване Код
Коментари Харесай

Алън Пардю с интервю за "Код Спорт" по RING


Нова порция извънредни срещи чака феновете на паметното предаване " Код Спорт " в ефира на RING тази неделя (13.03) от 12:00 ч. Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са снимали изявленията с любопитни събеседници в три разнообразни страни!

На 13 март Алън Пардю ще даде изявление за " Код Спорт ". Кариерата на британеца е много богата. Специалистът е бил отпред на цели седем тима в Англия, като е избиран за треньор №1 на сезона във Висшата лига.

Зрителите ще имат опцията да се насладят на най-голямата българска звезда в груповите спортове все още – Александър Везенков. Той посрещна екипа на " Код Спорт " в дома си в Пирея. Баскетболистът е същински водач в гръцкия " Олимпиакос " и прави възторг в най-силната конкуренция на континента - Евролигата.

В новия брой на предаването ще стане дума и за дуелите от Шампионска лига. Андрей Демирев ще се включи от Испания, с цел да проучва борбите на титаните от осминафиналите в най-комерсиалния футболен шампионат на Стария континент и по-специално гвоздея " Реал " - ПСЖ.
Снимка: Код спорт

Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили за всички пред екрана среща с една от новите придобивки на " Левски " - Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами. Фланговият защитник имаше малшанса да бъде изпъден в дебютното си присъединяване на Вечното дерби против ЦСКА, само че е окуражен да се реваншира на последователите на " сините " в оставащите дуели до края на сезона.

Екипът на предаването " Код Спорт " ще си спомни и за един от най-големите мозъци, великия шахматист Боби Фишър, тази неделя, 13 март от 12:00 по RING.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР