Нова полицейска акция се провежда в момента в Басейнова дирекция-Пловдив.

...
Нова полицейска акция се провежда в момента в Басейнова дирекция-Пловдив.
Коментари Харесай

Отново арести в Басейнова дирекция-Пловдив, този път от спецпрокуратура

Нова полицейска акция се организира сега в Басейнова дирекция-Пловдив . Извършени са нови арести на чиновници, заяви за шефът на ОД на МВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев. 

Той добави, че сега в дирекцията се организира профилирана полицейска интервенция под ръководстовто на Специализираната прокуратура и Антикорупционната комисия и  отказа да приказва повече.
 Даниела Субашева, DarikNews.bg

 Басейнова дирекция акция Пловдив Даниела Субашева, DarikNews.bg
Не е ясно какъв брой души са задържани и какви дейности се правят в дирекцията по време на профилираната интервенция . Очаква се през днешния ден Окръжната прокуратура в Пловдив да внесе искане в съда за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " на задържаната шефка на дирекцията Цветелина Кънева, която бе задържана по обвиняване за занемареност.



Тя бе задържана първо за 24 часа, а по-късно и за 72 часа във вторник
. Според обвиняването през декември 2018 година, при инспекция на „ Басейова дирекция “ е открито, че е осъществен противозаконен сондаж на територията на „ Захарни фабрики “ Пловдив. Издадени са две наказателни постановления по 2000 лв. и парите незабавно са платени.
 Даниела Субашева, DarikNews.bg

 Даниела Субашева, DarikNews.bg
Оттогава не са подхванати никакви ограничения от чиновниците на Басейнова дирекция за противозаконното водочерпене След това обаче, не са били подхванати никакви ограничения от страна на чиновниците на Басейнова дирекция за преустановяване на противозаконното водочерпане.

Установено е, че „ Захарни фабрики “ черпи вода от противозаконен водоизточник, като по този метод ощетява страната, защото не заплаща нито една стотинка за използването на водата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР