Нова неустоима оферта за клиентите на VIVACOM – от днес

...
Нова неустоима оферта за клиентите на VIVACOM – от днес
Коментари Харесай

Новият LENOBO YOGA SMART TAB е вече в магазините на VIVACOM

Нова неустоима оферта за клиентите на VIVACOM – от през днешния ден привлекателният LENOVO YOGA SMART TAB е разполагаем в магазините и онлайн на уеб страницата на телекома на цена от 21.98 лева на месец с проект i-Traffic XL+.

Таблетът е с 10.1-инчов Full HD екран (1920 x 1200), с IPS технология, предоставяща изящна картина с доста елементи. Дисплеят e TÜF Certified – редуцира нездравословната за очите синя светлина.


LENOVO YOGA SMART TAB има типична за серията въртяща се панта, която разрешава потребление на таблета по четири разнообразни метода – в ръката, накривен, изправен или закачен и го прави извънредно комфортен за работа и развлечение в придвижване.

Устройството е оборудвано и с 8 МР съществена камера с автоматизиран фокус и 5 МР предна камера с закрепен фокус и по-голям ъгъл на снимане, с цел да улесни ежедневната нужда от документиране на значимите неща.


LENOVO YOGA SMART TAB употребява мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 439 (4 x 2.0 GHz + 4 x 1.45 GHz), осигуряващ по-добра продуктивност на дейностите. Таблетът разполага и с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет, за предпазване на всички значими моменти.


Батерията му е литиево-йонна и е с потенциал 7000 mAh и дава до 11 часа сърфиране в интернет.


LENOVO YOGA SMART TAB употребява опцията за елементарно и комфортно отключване - Face Unlock и има документ за водоустойчивост IP52.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР