Нова наркооранжерия за отглеждане на конопени растения е неутрализирана полицейските

...
Нова наркооранжерия за отглеждане на конопени растения е неутрализирана полицейските
Коментари Харесай

Палатка в хола и 4 саксии - МВР разкри наркооранжерия

Нова наркооранжерия за развъждане на конопени растения е обезвредена полицейските чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас и Първо Районно ръководство - Бургас. За интервенцията оповестяват тази заран от МВР-Бургас и описват:

В апартамент в кооперация на ул. " Хаджи Димитър " в Бургас са заварили особено приспособена палатка във всекидневната на жилището. В нея са открити четири саксии със зелени конопени растения, четири лампи, вентилатори, разнообразни торове. Освен това в жилището са открити и две електронни везни, пакети и пликчета със суха зелена листна маса, пликче с пет таблетки екстази. Отделно още към 200 гр. суха тревна маса. В жилището, населяван от 20-годишен бургазлия, е открита и сумата от 2 300 лева, в голям брой на брой банкноти с номинал от 10 и 20 лв..

Задържани са жителя на жилището, както и други трима бургазлии - две девойки - на 18 и 20 години и 21 годишен мъж.

От ОДМВР - Бургас твърдят, че не престават да работят по случая.

Вчера от бургаската полиция се похвалиха и с друга нарколаборатория - само че към този момент с 270 саксии и към 20 кг. суха зелена тревна маса, кварцови лампи, вентилатори и други още веднъж в апартамент в село Ясна поляна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР