nova MW5G е особено подходяща за по-големи апартаменти или двуетажни

...
nova MW5G е особено подходяща за по-големи апартаменти или двуетажни
Коментари Харесай

Нова меш система излиза на българския пазар


nova MW5G е изключително подобаваща за по-големи жилища или двуетажни къщи
(снимка: Tenda)

Нова система за безжична съгласуваност от вида „ меш ” (mesh) е налична на пазара у нас. MW5G AC1200 mesh WiFi на Tenda обезпечава покритие до 230 кв.м. и се състои от два модула за безжична съгласуваност.

разполага с два гигабитови врата, а всеки модул се свързва автоматизирано с другия, създавайки разпределена мрежа в целия дом. Системата е изключително подобаваща за по-големи жилища или двуетажни къщи, където сигналът постоянно се губи сред стените.
още по тематиката
Разширяването на покритието е допустимо посредством прибавяне на нови модули. Системата разрешава автоматизирано контролиране на скоростта на употребяваните честотни ленти, като по този начин усъвършенства работата на другите устройства, свързани в мрежата.

Чрез използване на технологията за съчетание на оптимално съответствие (MRC), nova MW5G доста усъвършенства Wi-Fi предаването, като усилва проникването на сигнала през стени и разпределя доста по-широко Wi-Fi покритие.

Базовата меш система се състои от два модула за безжична съгласуваност
(снимка: Tenda)

Задвижвана от технология Beamforming, nova MW5G предава по-силен Wi-Fi сигнал в посоката, където се намират обвързваните устройства. Вместо просто да излъчва сигнали в необятна област, Beamforming концентрира сигнала и го насочва непосредствено към задачата.

Всички модули се доставят авансово сдвоени, което прави системата лесна за конфигурация. Процесорът на 1GHz е допълнен от, което разрешава на nova MW5G да комуникира по едно и също време с голям брой устройства.

се предлага от формалния дистрибутор на Tenda – Мост Компютърс на цена от към 130 лева с Данък добавена стойност и 36 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР