Нова измама заподозряха феновете на романтичното шоу Ергенът“. Според тях

...
Нова измама заподозряха феновете на романтичното шоу Ергенът“. Според тях
Коментари Харесай

Нова шашма в „Ергенът“: Евгени и Виктор се познават от 10 години

Нова машинация заподозряха почитателите на сантименталното шоу „ Ергенът “. Според тях виртуозния пианист Евгени Генчев се познава от близо 10 години с някогашния екранен любим - фитнес инструкторът Виктор Стоянов.
 В tiktok феновете на продукцията видяха десетки случаи, в които Евгени дава отговор на въпроса или работи по схемата на Стоянов - с елегантна подигравка.

 Оплюха формата и поради подбора на участнички, отговарящ на предишните профили. Тук за образец феновете показаха Габриела Петрова от първия сезон и изгряващата й заместничка - пловдивчанката Габриела Бланко.

Най-ясно неодобрение обаче предизвикаха общи фрагменти на ергените, публикувани в web пространството . Проверка на „ Галерия “ сподели, че в действителност общите им фотоси, на които двамата са уловени край морския бряг, са част от песента „ Стара каравана “, която поп фолк певицата Галена осъществя през 2015 година. На видеото Виктор и Евгени се смеят, борят се в пясъка и показват топ форма.

 

" Очакваме идващият ерген да е третото момче в колата “, „ Много тъжно, само че май ще има единствено три сезона “, Нищо не е инцидентно, всичко е нагласено “, пишат възмутени почитатели на предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР