Нова историческа вечер в Шампионската лига! Ливърпул сътвори мегасензация, след

...
Нова историческа вечер в Шампионската лига! Ливърпул сътвори мегасензация, след
Коментари Харесай

Ливърпул постигна исторически обрат срещу Барса и се класира за финала на Шампионска лига

Нова историческа вечер в Шампионската лига! Ливърпул сътвори мегасензация, откакто победи Барселона с 4:0, с цел да се класира за финала в шампионата на богатите. Мърсисайдци изгубиха първата среща на " Камп Ноу " с 0:3 и малко бяха хората, които имаха вяра в възможностите на отбора.
 Луис Суарес няма да чества, в случай че вкара на Ливърпул
Домакините взривиха трибуните още в 7-ата минута, когато Дивок Ориги съумя да се разпише, като този резултат се задържа до края на първото полувреме.

През втората част драмата бе налице, откакто влезлият като запаса Жоржиньо Вайналдум (54`, 56`) прати в нокдаун каталунците. В 78-ата минута Ориги още веднъж се разписа и прати в възторг почитателите на " алените ".

Така Ливърпул към този момент чака втория финалист от двойката Аякс - Тотнъм. Двата тима ще се изправят на " Йохан Кройф Арена " на следващия ден от 22:00 часа българско време.

Барса пък ще би трябвало да преглътне доста горчива глътка позор, откакто предходната година отборът бе отстранен по сходен метод от Рома. Тогава " вълците " изгубиха първата среща на “Ноу Камп ” с 1:4, само че след това победиха с 3:0 на " Олимпико ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР