Нова голяма компания отвори офис в община Пловдив. Стартовото ниво

...
Нова голяма компания отвори офис в община Пловдив. Стартовото ниво
Коментари Харесай

Нова голяма компания отвори офис в община Пловдив

Нова огромна компания отвори офис в община Пловдив. Стартовото равнище на възнаграждение е сред 2 000 и 2 500 лв.. Това сподели на конференция заместник-кметът на общината Стефан Стоянов. Компанията е в "Съдърланд Глобъл Сървисиз " - световен водач в областта на аутсорсинга.

По думите на Стоянов заетите общо в региона на IT, аутсорсинга и споделените услуги в Пловдив към този момент са над 4000 души. Кметът на града Иван Тотев добави, че с представители на компанията се водят договаряния от няколко години.

Димитър Гълъбов, изпълнителен шеф на "Съдърланд " за България изясни, че компанията е имала интерес към Пловдив от няколко години. Компанията е американска с повече от 30 години история, а нейни клиенти са богати компании. В България сме от 11 години, като имаме офиси в София, Бургас и Варна, разполагаме с 2800 чиновници в тези три града и обслужваме 20 разнообразни клиенти, акцентира Гълъбов.

Той добави, че за Пловдив се търсят хора с немски език и базисни компютърни умения, като проектите им са да одобряват 300 чиновници до края на другата година, а до края на ноември тази година желаят да наемат 100 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР