Нова експертиза, която трябва да се извърши във Военномедицинска академия,

...
Нова експертиза, която трябва да се извърши във Военномедицинска академия,
Коментари Харесай

Сагата продължава! Предстои жесток удар за брата на Рачков, загази здраво

Нова експертиза, която би трябвало да се извърши във Военномедицинска академия, ще дефинира ориста на досъдебното производството против брата на обичания български артист Димитър Рачков – Петър. Бургазлията беше задържан за следващ път, откакто при обиск в жилището му служители на реда откриха пликче с минимално количество синтетична дрога, написа Блиц.

Източници, представени от " Флагман ", разкриха, че при претърсването е конфискуван и огромен буркан с прахообразно вещество. Самият Рачков твърдял, че това са хранителни добавки на билкова основа, употребявани от неговата майка. Пробите в Бургас не съумели изрично да покажат съществуването на дрога в субстанцията и в този момент по случая би трябвало да се произнесат специалистите в столицата.

Ако откритото вещество в дома на Рачков в действителност се окаже хранителна добавка, той ще се размине за следващ път, макар че в жилището му са открити към 0,5 гр пико. Това количество обаче е минимално, а и дрогата била в женско яке на закачалката в жилището на Петър.

Припомняме, че досега черната овца в семейство Рачкови е задържан неведнъж – за опиати, шофиране без брошура и даже разпространение на подправени долари. Всеки път обаче Петър излиза чист от обстановката, разминавайки се или с санкция или с условна присъда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР