Нова драма разтърсва БСП и обкръжението на Корнелия Нинова. Евродепутатът

...
Нова драма разтърсва БСП и обкръжението на Корнелия Нинова. Евродепутатът
Коментари Харесай

НОВИ ДРАМИ В БСП: Станишеви играят за успеха на Кирил Петков и Асен Василев

Нова драма раздрусва Българска социалистическа партия и обкръжението на Корнелия Нинова. Евродепутатът Сергей Станишев, който е и някогашен водач на столетницата, се бил заиграл подмолно с новата президентска партия “Продължаваме смяната “.

В играта с него е и брачната половинка му - пиарката и издателка Моника Станишева, написа " Фактор " за новите, следващи драми вляво, свързани с Корнелия Нинова.

Двамата подкрепяли импровизирано плана на Кирил Петков и Асен Василев и ментора им Румен Радев.

През пролетта и лятото на тази година, Станишеви кроели личен ляв политически план, само че по-късно се ориентирали към поддръжка на “Продължаваме смяната “ на този стадий.

Между Станишев и Нинова от дълго време тлее очевиден спор, някогашният червен министър председател продължава да бъде един от най-опасните критици на политиката й. С въздействието си в левите среди Станишев и обкръжението му ще преориентират доста гласоподаватели към плана на харвардците, а това неизбежно ще изиграе неприятна смешка на Българска социалистическа партия.
свързани новини32153преди 4 часа46534на 24.07.2021
Въпреки упоритостите на Нинова да се класират втори на тези избори, към този миг социолозите им отреждат трето или четвърто място.

С поддръжката си за Петков и Василев, Сергей Станишев дава рамо и на Румен Радев, който освен е в мълчалив спор с Нинова, само че е и патрон на новата групировка, която е промотирана като гръбнак на последващо съдружно държавно управление.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР