Нова Броудкастинг Груп спечели изключителните права за излъчване на футболни

...
Нова Броудкастинг Груп спечели изключителните права за излъчване на футболни
Коментари Харесай

Висшата лига остава по Диема Екстра

Нова Броудкастинг Груп завоюва изключителните права за лъчение на футболни срещи от британската Висшата лига за идващите 3 сезона от 2019/20 до 2021/22. Мачовете от влиятелното съревнование ще бъдат предавани в спортния пакет DIEMA XTRA, който включва каналите DIEMA SPОRT и DIEMA SPORT 2. Двубоите ще бъдат налични и за потребителите на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA. От новия сезон броят на мачовете от шампионата, предавани онлайн в каналите от пакета DIEMA XTRA, ще се усили. Традиционно феновете ще могат да гледат дуелите в петък, събота, неделя и понеделник. Освен футболните срещи, в DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще бъдат предавани профилирани излъчвания, разбори, мнения, настоящи вести и рубрики, отдадени на конкуренцията.

„ Придобиването на правата за лъчение на футболните срещи от британската Висшата лига през идващите три сезона е част от тактиката на медийната компания за даване на първокласно и разнообразно спортно наличие в HD качество на всички платформи. Щастлив съм, че ще предложим на почитателите на спорта в България и повече на брой мачове от най-вълнуващото клубно състезание в света. Следвайки най-високи стандарти, Нова Броудкастинг Груп прибавя нови сезони от качествено международно наличие към спортното портфолио на компанията ", разяснява Николай Андреев, основен финансов шеф на Нова Броудкастинг Груп, отговарящ за спорта.

" Продължаваме да работим дружно с Нова Броудкастинг Груп и през идващите три сезона на Висшата лига, защото компанията предлага на почитателите в България най-хубавото наличие, обвързвано с шампионата ", съобщи Ричард Скъдамор, изпълнителен ръководител на Висшата лига.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР